• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aptamill mama kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

poyrazsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
69
0
86
42
Kocaeli
Arkadaşlar, preaptamil ile aptamil 1 arasındaki fark nedir? Her ikisi de 6. ayın sonuna kadarmış. Bebeğim 3,5 aylık preaptamil kullanıyorum. Aptamil 1'e mi geçmeme gerek???
İlginize şimdiden teşekkürler....

preaptamil premature bebekler için yanılmıyorsam,bende oğluma ilk 1 ay kadar onu kullandım daha sonra 1 numaraya geçtik.Pek kilo aldırmamıştı ama

canım preaptamil prematüre bebekler için hazırlanmış senin bebişine aptamil 1 vermen lazım çünkü mamaların içerikleri bebeklerin aylarına göre hazırlanıyo

arkadaşlar pre aptamil prematüre bebekler için değil normal vaktinde doğan bebekler içindir.sadece aptamil 1 ile arasındaki fark pre aptamilde nişasta olmamasıdır. her ikisi de 6.aya kadar kullanılabilir.kilo aldırma bakımından ikisi de hemen hemen aynıdır.ben bebeğime 6 aya kadar anne sütüyle birlikte pre aptamil kullandım kilo alımı gelişimi gayet güzeldi.ayrıca prematüre doğan bebekler için olan prematil dir.

arkadaşlar pre aptamil prematüre bebekler için değil normal vaktinde doğan bebekler içindir.sadece aptamil 1 ile arasındaki fark pre aptamilde nişasta olmamasıdır. her ikisi de 6.aya kadar kullanılabilir.kilo aldırma bakımından ikisi de hemen hemen aynıdır.ben bebeğime 6 aya kadar anne sütüyle birlikte pre aptamil kullandım kilo alımı gelişimi gayet güzeldi.ayrıca prematüre doğan bebekler için olan prematil dir.

çok güzel açıklamışsınız.bu konu benimde kafama takılmıştı bir ara.aynen bu cevaba ulaştım.gerçektende aptamil1 nişastalı olduğu için kilo aldırdı bebeğime.

Evet, ben de anne sütü ve mama veriyorum..doktorum preaptamili anne sütüne en yakın olduğu için 6.ayın sonuna kadar kullanabileceğimi söyledi.Kızım 3 aylık ,anne sütünü meme ememediği için pompa ile sağıp veriyorum. 1 kere de 90 cc mama(preaptamil)veriyorum. Gayet sağlıklı bebişim, mama vermeyin, biberon vermeyin filan laflarını da takmıyorum,sonuçta her bebeğin ayrı huyu var, her annenin de bebeğini beslemesi için çeşitli yollar var, bebek emmekte zorlanıyorsa neden bebeğimi strese sokup illa emzirecem diye aç bırakayım dedim kendi kendime...ilk başlarda çok stres yaptım neden bebeişim emmiyo diye ama şimdi bu yolu seçtim,çok da kilo aldı sütüm pompa ile de arttı. bi çekişte 110 cc çıkarıyorum , 3 saatte bir de çekiyorum.Çektikçe geliyo...selamlar herkese...

Evet, ben de anne sütü ve mama veriyorum..doktorum preaptamili anne sütüne en yakın olduğu için 6.ayın sonuna kadar kullanabileceğimi söyledi.Kızım 3 aylık ,anne sütünü meme ememediği için pompa ile sağıp veriyorum. 1 kere de 90 cc mama(preaptamil)veriyorum. Gayet sağlıklı bebişim, mama vermeyin, biberon vermeyin filan laflarını da takmıyorum,sonuçta her bebeğin ayrı huyu var, her annenin de bebeğini beslemesi için çeşitli yollar var, bebek emmekte zorlanıyorsa neden bebeğimi strese sokup illa emzirecem diye aç bırakayım dedim kendi kendime...ilk başlarda çok stres yaptım neden bebeişim emmiyo diye ama şimdi bu yolu seçtim,çok da kilo aldı sütüm pompa ile de arttı. bi çekişte 110 cc çıkarıyorum , 3 saatte bir de çekiyorum.Çektikçe geliyo...selamlar herkese...

arkadasım ilk aylarda nasıl besledin. bende 3 saatte bir mama + sagdıgım süt 110 falan veriyorum. bazen hepsini içiyor bazen kusuyor

Back