Bebek Beslenmesi Aptamil'e noldu?Acil yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hammer

papatya
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2009
326
3
116
Muğla
bilmiyorumkismileBenim kızım ne yazıkki Aptamilden başka süt içmiyor,2.5 yaşında.Ne yaptıysam normal süt içiremedim.Bu başlı başına bir sorun ama şuan daha büyük bir sorunum var.Aptamilin bombeli şişeleri çıktı ve çok iğrenç bir tadı var.Kızım asla onlardan içmedi ve ben eski düz şişelere devam ediyordum.Malesef şuan hiçbiryerde o eski şişelerden bulamıyorum ve kızım bir haftadır süt içmeden yaşıyor.Danışma hattına ulaşamıyorum,içeriğini niye değiştirdiler,bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bana yazsın.Bu arada benim gibi zorluk yaşayıp normal süte geçebilen var mı?

Canım bende aptamıl ıÇırıyorum ama ben genellıkle toz halde olanı ıÇırıyorum...
Belkı salakÇa ama sankı onlar daha uzun sÜre dayansın dıye ıÇınde katkı maddesı varmıdır sorusunu getırıyor Şeytan aklıma...
Ama bende artık onlardan devam etmeyı dÜŞÜnÜyorum...evet eskıden dÜzdÜ ŞıŞeler ama artık hatta uzun sÜreden berı ben onları hıÇ gÖrmÜyorum bombelıler devam edıyor...
Ama her ne olursa olsun tadı deĞıŞmemelı daha doĞrusu deĞıŞtırmemıŞ olmalılar...
EĞer ulaŞırda bı bılgı alırsan paylaŞırmısın gÜzelım...

'Aptamil junior içeriği değişikliği ile ilgili bilgi sitemizde mevcut, Avrupa Birliği standartlarındaki değişiklik nedeniyle bu formülü değiştirmek zorunda kaldık. ıçinde vanilya vardı, artık vanilya yok, bu da üründe tat farkına neden oldu. Bizim de elimizde olmayan bu değişiklik nedeni ile özür diliyoruz.
Umarım bebeğiniz bu yeni tada alışabir.'
Gelen cevap.

nesquikli sütü denedin mi hiç canım.benim kızım da hiç süt içmezdi nesquikli sütü çok sevdi.önce kutuda aldım pipetle içmenin hevesine içti sonra alıştı.şimdi toz alıp süte katıyorum.bir dene istersen.

onu da denedm ya kafayı yicem valla,ben çocuğun yemesini çok takan bir anne değlim ama süt işini çok takıyorum

onu da denedm ya kafayı yicem valla,ben çocuğun yemesini çok takan bir anne değlim ama süt işini çok takıyorum

Şimdiki aptamilin içine tuz serper gibi biraz vanilya serpip verin belki vanilya tadını seviyordur. Vanilyayı çakardıklarına göre (ki baskın bir tadı vardı aptamilde) yerine koyarsanız içme olasılığı olabilir die düşündüm birden.CADIARZU

Valla bende bu GDO söylentisinden sonra bir süre aptamili bıraktı 15 gün boyunca sütt verdim önce tatsız geldi sanırım bir cimcik şeker koydum içine ve suyla karıştırdım içti ama 15 gün boyuncada uykusu arasında saat başı ağlayarak uyandı gece gündüz doğru düzgün uyuyamadı yavrum o yüzden tekrar toz aptamile geri döndüm ama birşekilde bırakıcaz mamayı bakalım ne zaman.

merhaba arkadaşlar benim oğlum 13 aylık süte yeni başladık.geceleri aptamil junior toz veriyorum onu gayet güzel içiyor uyurken.geçende sıvı olanındanda aldım. bir akşam içirdim oğlum sabaha kadar uyumadı ağladı ve inledi.ertesi gün ishal oldu.

Merhaba,
Benim de iki kızım var süte ilk başladıklarında ben de çok zorlandım ama süte ezerek (blandırla) muz karıştırıyorum içiyorlar çokda seviyorlar sen de deneyebilirsin. kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…