• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aptamilden sma ya geçince olanlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

suuucum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
491
4
0
Kütahya
merhaba kızlar ,aptamil conformil kullanıyordum bıraktım sma gold aldım ,bebeğim 2,5 aylık bu arada

çok gazlı bebek ultrason dr. hatta gazdan çatlıyacak nederedeyse demişti, 2 gün önce değiştirdim sma gold aldım,ilk içtiği andan beri bebeğim aşırı gaz çıkarıyor 10 kez filan ,arkasından bir bağırtı poposu cok acıyor

şimdi bebeğim çoz gazlı olduğu için gazını bu mama sayesinde çıkarıyor yada gazı arttmış olduğu için mi bu şekilde olabılır?çünkü aynı ilaçları kullanıyorum,mama gaz çıkarmasına yardımcı olur mu?kafam karıştı siz ne diyorsunuz???

birde bu mamanın tadını sevmedi zoraki içiyor,beni emmeside azaldı sanki iştahı kesildi,ama aptamil kullanırken kabızdı bu mamayla geçti (maşallah) aptamilin tadı acıydı lıkır lıkır içiyordu benide somuruyordu

sizce ne yapmalıyım
birde gazını çıkarırken poposu acıdığı için ağlıyor bunun için bildiğiniz krem var mı? anestol kullandım fayda etmedi

şimdiden teşekkurler...

mamanın gazını cıkarttıgını sanmıyorum benım kızımda kolıktı sma gold ıcırdım evet cok severek ıcmedı ama en ıyısı bence buydu..eger cok gaz cıkarıyorsa bılınkı bebegınız cok gazlı ..ve bundan sebep aglıyor..gazını cıkartırken aglamasının sebebıde cıkarırken ıkınması rahatsızlık hıssetmesı zaman zaman kızım gece uyanıyor bıraz ıkınıyor bagırıyor aglıyor gazı cıkıyor gerı uyuyor burdan tahmın edebılıyorum..kızım 5 aylık bu arada ...4. ayında mamayı bırakıp ek gıdaya gecın bence..zaten gazlı bebeklerın sorunuda 3. ayında genellıkle gecıyo..bıraz daha sabredın ..

Back