Bebek Beslenmesi Aptamil pregomin as ve kusma sorunu.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.192
31
Hanımlar 4.5 aylık bir oğlum var alerjik.
Mama olarak aptemil pregomin as kullanmaya başladım.
Deneme yapıyoruz aslında.
Tadları berbat olunca doktor çnce mamaları deneyin hangisini yerse onu yazayım dedi.
Aptamil ile başladım. Önce 4 ölçek mama alıyor 2 ölçepini normal mama 2 ölçepini aptamil yapıyordum şimdi 3 ölçek aptamil 1 ölçek normal mama yapıyorum. 3 gün sonra sade aptamil ile devam edicem inş.
Ama mamayı yedikten 1 saat sonra kusmaya başladı.
Yogurdun yeşil suyu gibi.
Mama i mı dokunuyor bilmiyorum.
Zaten hep kusan bir bebekti ama sıklığı ve miktarı arttı.
Başka bir mama mı denesem?
Neocate veya similac!??

Inek sutune mi alerjisi var? Nasil anladiniz? Ne gibi belirtiler gosterdi?

Benim de 3 aylik oglum son gunlerde normalden daha huzursuzdu. Birkac gun once kakasi yesil, mukuslu ve 2 tane toplu igne basi gibi kanliydi. Tahlil yaptirdik, dizanteri cikti. Doktoru sikayetleri dinledikten sonra dizanteri de olabilir inek sutu alerjisi de dedi. Bu ikisi laboratuvarda hep karistiriliyormus. Sonraki 3 kaka normal renkteydi ama sonuncusunda yine kan gordum. Bunlarsa dizanteri cikmadi. Temiz cikti. Doktorumuz geriye sadece inek sutu alerjisi ihtimali kaldi dedi. Bu kan alerji anlamina geliyormus sanirim. Nerden baslayacagimi bilmiyorum. Siz bebeginize alerji testi yaptirdiniz mi?

Evet..
Mukuslu kaka.
Yüzde egzema
Huzursuzluk vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…