Bebek Beslenmesi aptamil mi sma mamasi mi ?? hangisi :/

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kar-delen41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
19
8
32
Arkadaşlar bebeğim 1 aylik sutum hic yok denilecek durumda.. dr devam sütüne başla dedi mama vericez fakat sma mi aptamil mi bilmiyorum . Yardimlariniza ihtiyacım var hangisini vermeliyim.. sunu da belirteyim tabiiki en sağlıklı olani anne sütü fakat olmayınca olmuyo (

Canim sma oneririm bnde onu kulla dim kizizma bi ay kadar vede surekli mama degistirme gaz olma ihtimaline dikkat et canim genede sen bilirsin

kesinlikle sma . smada anne sutunde de olan whey proteini var. aptamilde bir serisinde gdo cikti. haberlerde gosterdi.

Aynen sma anne sütüne en yakin olaniymis sanırım tabi anne sütunun yerini hiçbirşey tutmaz ama benimde bebeğim 5 aylık sürüm azaldığı için günde bir iki kere sma mama veriyorum

Merhaba, aptamil milupanın bittiği kadarı ile. Ve milupada gdo çıktı Ben onu vermeyin derim. Annem beni ve kardeşlerimi sma ile büyütmüş. Olur doğunca onada sma vermek zorunda kaldım. Ben memnundum o mamadan ama oğlum sindiremediğinden doktorunun tavsiyesi ile bebelac a geçtim.

canim mamada ver ama sutunu surekli sag bu durumu seninle senin actigin konuda da konusmustuk simdi yorgunsun uzgunsun pes etmek uzeresin bende yasadim bunlari ama inan sonra cok uzuleceksin o yuzden hep sag ki cogalsin.

Merhaba, benim sütüm azaldı, kızıma bir sürü mama denedim .Kimisi kusturdu , kimisi gazını arttırdı. Gaz ilaçlarıda fayda etmedi Gazına en iyi milupanın Conformili geldi.

kesinlikle sma . smada anne sutunde de olan whey proteini var. aptamilde bir serisinde gdo cikti. haberlerde gosterdi.
Selam. Biz aptamil kullanıyorduk, sma ya geçip rahat edenleri duyunca biz de dün geçtik. Tesadüf olabililir belki. Dün gece iki kere uyandı sadece. Gece 5 saat net uyudu. Biz de uyumuş olduk. Üç beş güne belli olur tam işe yarayıp yaramadığı ki inşallah yarar. Bebeğim mama yese bile bikaç dakikaya ağlamaya devam ediyordu, hiç durmadan mı ağlar inş işe yarar mama değişimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…