Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm arkadaşlar benim bebeyim prametüre olarak oldu şuan 2.5 aylık oldu ve ben milupa aptamil pre kullanıyorum acaba bu mamayı nezamana kadar kullanmam gerekiyo yani pre olan mamayı şimdiden tşk ederim
slm arkadaşlar benim bebeyim prametüre olarak oldu şuan 2.5 aylık oldu ve ben milupa aptamil pre kullanıyorum acaba bu mamayı nezamana kadar kullanmam gerekiyo yani pre olan mamayı şimdiden tşk ederim
canım benım dr um 3.aya kadar kullandırdı..daha ıyı doyurması ıcın aptamıl 1 e gecırdı..evet ıkısıde 6.aya adar..sadece 1 ıle pre arasında nısasta farı var..1 de nısasta var ..o nedenle 3.aydan sonra ıstersen 1 e gec...sen bılırsın gule gule buyut bebegını
canım benım dr um 3.aya kadar kullandırdı..daha ıyı doyurması ıcın aptamıl 1 e gecırdı..evet ıkısıde 6.aya adar..sadece 1 ıle pre arasında nısasta farı var..1 de nısasta var ..o nedenle 3.aydan sonra ıstersen 1 e gec...sen bılırsın gule gule buyut bebegını
bana dogum yaptigim hastanede bebek 3 kiloya ulasana kadar pre tavsiye etmislerdi,fakat kendi doktorum gerek yok aptamil 1 verebilirsin diyince pre aptamil hic vermedim kizima.Bu arada bildigim kadariyla pre daha doyurucu ve kilo aldiricidir.