• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi aptamil mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

orca44463

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
25
0
36
Manisa
slm arkadaşlar benim bebeyim prametüre olarak oldu şuan 2.5 aylık oldu ve ben milupa aptamil pre kullanıyorum acaba bu mamayı nezamana kadar kullanmam gerekiyo yani pre olan mamayı şimdiden tşk ederim

slm arkadaşlar benim bebeyim prametüre olarak oldu şuan 2.5 aylık oldu ve ben milupa aptamil pre kullanıyorum acaba bu mamayı nezamana kadar kullanmam gerekiyo yani pre olan mamayı şimdiden tşk ederim

Preaptamil 6.aya kadar kullanılıyor, 6.aydan sonrada normal aptamil2'ye devam etmek gerekiyor.

Güle güle büyütün bebeğinizi...:80:

canım benım dr um 3.aya kadar kullandırdı..daha ıyı doyurması ıcın aptamıl 1 e gecırdı..evet ıkısıde 6.aya adar..sadece 1 ıle pre arasında nısasta farı var..1 de nısasta var ..o nedenle 3.aydan sonra ıstersen 1 e gec...sen bılırsın gule gule buyut bebegını

canım benım dr um 3.aya kadar kullandırdı..daha ıyı doyurması ıcın aptamıl 1 e gecırdı..evet ıkısıde 6.aya adar..sadece 1 ıle pre arasında nısasta farı var..1 de nısasta var ..o nedenle 3.aydan sonra ıstersen 1 e gec...sen bılırsın gule gule buyut bebegını

tşk ederim arkadaşlar sizlerde sağlıkla büyütün bebişlerinizi

bebek pre ile doymadığı zaman 1 e geçiliyr canım, o da aşağı yukarı 3.ay gibi oluyor. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişlerimize:nazar:

benim bebeğim de prematüre doğdu,3.aya kadar kullandık biz.3.ay kontrolünde doktor aptamil 1 e geçin demişti.

bana dogum yaptigim hastanede bebek 3 kiloya ulasana kadar pre tavsiye etmislerdi,fakat kendi doktorum gerek yok aptamil 1 verebilirsin diyince pre aptamil hic vermedim kizima.Bu arada bildigim kadariyla pre daha doyurucu ve kilo aldiricidir.

Back