• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Aptamil mama ( yardım)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yazkzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
136
62
98
27
Arkadaşlar merhaba size sormak istediğim bir sorum var ben kızımı emziremedim ve mamaya başlamıştık. Mama olarak aptamil bebek sütü kullanıyorduk ve severek içti şuan 6 aya giricek ama aptamili içmiyor ve elimde 2 tane büyük paket birde küçük paket mama kaldı neden bukadar çok aldınız diye soracak olursanız anneannemiz ve kayınpederim almıştı. Sorum şu

Aptamil bebek sütü kaşık mama halinde yapılırmı

Yada başka birşeyin içine karıştırılarak kaşık maması elde edebilirmiyim. Ziyan olmasını istemiyorum

Eyer olmazsa tanıdığım bir arkadaşımın bebeği var ona vericem.

Cevap verirseniz çok sevinirim.

Mamayı direkt kaşık maması olarak vermeyin. Ama ek gıdaya ekleniyor. Ne şekilde ekleneceği üstünde yazıyor.

Merhaba üstüne baktım ama sadece biberon mamasını anlatıyor
Ben similac mamanın üstünde ek gıdaya karistirilarak kullanılabilir ibaresi görmüştüm. Bildiğim kadarıyla normal mama gibi hazırlanıp o şekilde kullanılıyor.

Fakat bence eğer.ihtiyaciniz yoksa arkadaşınıza verin.

bana birisi ek gıdaya geçeceğin zaman yoğurtla başla onu da inek sütü yerine mamayla yapabilirsin demişti hiç arastirmadim oluyomu diye ama deneyebilirsiniz belki

Ben similac mamanın üstünde ek gıdaya karistirilarak kullanılabilir ibaresi görmüştüm. Bildiğim kadarıyla normal mama gibi hazırlanıp o şekilde kullanılıyor.

Fakat bence eğer.ihtiyaciniz yoksa arkadaşınıza verin.
Düşüncelerin ve cevabın için çok teşekkürler sonuç alamadım büyük ihtimalle arkadaşıma vericem🥰

• Beğen
Reactions: Kuf
bana birisi ek gıdaya geçeceğin zaman yoğurtla başla onu da inek sütü yerine mamayla yapabilirsin demişti hiç arastirmadim oluyomu diye ama deneyebilirsiniz belki
Biz ek gıdaya 15 gün önce falan başladık anne sütü almadığı için aslında kaşık maması gibi hazırlasammı diye düşündüm ama olmazsa ziyan olur diye yapmak istemedim sonuçta yemesse ihtiyacı olan bir arkadaşıma vericem ama vermeden denemek istedim

Biz ek gıdaya 15 gün önce falan başladık anne sütü almadığı için aslında kaşık maması gibi hazırlasammı diye düşündüm ama olmazsa ziyan olur diye yapmak istemedim sonuçta yemesse ihtiyacı olan bir arkadaşıma vericem ama vermeden denemek istedim
haklısınız ziyan olması konusunda. aptamil mama in kıvamı biraz daha koyu diye biliyorum ama Bi olcekle yoğurt denenebilir diye düşündüm. mamanin hepsini kullanmiycaksiniz sonuçta. ben ek gıdaya geçeceğim zaman denemeyi düşünüyorum en azından 🙄 inşallah olur 🤗🤗

Arkadaşlar merhaba size sormak istediğim bir sorum var ben kızımı emziremedim ve mamaya başlamıştık. Mama olarak aptamil bebek sütü kullanıyorduk ve severek içti şuan 6 aya giricek ama aptamili içmiyor ve elimde 2 tane büyük paket birde küçük paket mama kaldı neden bukadar çok aldınız diye soracak olursanız anneannemiz ve kayınpederim almıştı. Sorum şu

Aptamil bebek sütü kaşık mama halinde yapılırmı

Yada başka birşeyin içine karıştırılarak kaşık maması elde edebilirmiyim. Ziyan olmasını istemiyorum

Eyer olmazsa tanıdığım bir arkadaşımın bebeği var ona vericem.

Cevap verirseniz çok sevinirim.

Bence mamanın içine büskivi kat ver tabakta olmaz diye biliyorum biberona 2 3 tane buskivi at

Back