Bebek Beslenmesi Aptamil Mama Kurtlandı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

didos86

hayat bir maraton
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
1.099
927
323
kızlar merhaba,
bebeklerime aptamil 1 mama kullanıyorum.ambalajı 1 hafta önce açmıştım.bugün mama hazırlarken kaşıkta kurt olduğunu farkettim. Aptamil'e mesaj attım.mesajım aşağıda.mamayı değiştirmeyi düşünüyorum.1 ay ömür biçilen mama 1 haftada kurtlandı.yazarken bile içim kalkıyor.var mı böyle bir sorun yaşayan?

konu:ambalaj içerisindeki kurt
merhaba,
ikiz bebeklerime doğumdan itibaren (4,5 aydır) sırasıyla eoprotin, prematil, pre, aptamil1 ve conformil kullanıyorum.
son olarak marketten 1200 gr, pakette 3 poşet mama olan aptamil 1 aldım.1 poşetini 1 hafta önce açtım.ambalajı ağzını lastik ile bağlayıp kuru çekmecede muhafaza ediyordum. bugün mama hazırlarken mamanın ipliklendiğini farkettim.mama kaşığında kurt olduğunu görünce mamayı çöpe attım.kutusunu muhafaza ediyorum.size dilerseniz fotoğrafını gönderebilirim.mamalarınıza 1 ay kullanım biçiyorsunuz fakat 1 haftada kurtlanıyor!!! yaşadığım bu kötü durumdan sonra başka bir mamaya geçeceğim.konu ile ilgili geri bildirim yapmanızı rica ederim.

Back