Bebek Beslenmesi aptamil junıour kızıma versem mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi naz_o
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

naz_o

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2010
32
1
86
Düzce
kızım 1 yaşında ve sütüm olmadığı için doğduğundan beri aptamil kullanıyorum hiç bir şikayetim yok şimdi 9 aydan itibaren olnaı kullanıyorum fakat bunun bide juniouru var kullanan var mı şişede oluyo galiba marketlerde görüyorum ama hi,ç almadım hazır mama falan mı? kullansamm mı acaba?

ben oğluma kullanıyorum
artık daha fazla sosyal ortamlarda bulunduklarından daha çok koruma sağladığını iddia ediyorlar
immunofortis olayı daha etkili imiş juniorda

ben oğluma kullanıyorum
artık daha fazla sosyal ortamlarda bulunduklarından daha çok koruma sağladığını iddia ediyorlar
immunofortis olayı daha etkili imiş juniorda
sen o olaya inanıyor musun canım ya benim inanasım gelmiyo zaten arkadaşlarda avrupa yalanlandığını söylüyorlar bilmiyorum ama bize hiç zararı olmadı ama yararıda olmadı kızım neredeyse herşeyden mikrop kapıyo yani çok çabuk hasta olabiliyo dr bunun mama ile alakasının olmadığını kızımın başıklığığının zayıf olduğunu söyledi ve bugün immuzinc diye bi kapsül verdi tamamen doğal mış kullanan var mı? yarın vermeye başlıcam

canım junioru doktorumuza sormuştum,bende reklamdan dolayı kullanmayı düşünüyordum ama dr gerek olmadığını reklamlarda abartıldığı gibi bir koruyucu etkisi olmadığını bağışıklığı öyle tek bir ürünle arttırmanın mümkün olmadığını söyledi.

ne kadar çok "olmadığını" yazdım :))

banada aynısını söyldi ve immuzinc diye bi kapsül verdi yarın başlıyacam tamamen doğal mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…