Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
18 aylık bebeğim aptamil junıor içmeye başladı sadece 3 ay emmişti ondan sonra sağarak anne sütü aldı mama falan yemedi süt içirmeye çalıştım sevmedi tadını aylardır uğraşıyorum şimdi aptamil junıor denedik çok sevdi aramızda 1 yaşından sonra aptamil junıor veren varmı memnunmusun kilo alımı falan sağlarmı
teşekkürler
merhaba canım
benim oğlumda 3 ay zor emdi ve hep aptamil kullandım en iyi mama şimdi 16 aylık ve aptamil junıur kullanıyorum ve oğlum şu zamana kadar hiç antibiyotik kullanmadım çok sağlıklı bağışıklık sistemi çok iyi yani devam et canım içsin
kızlar birde muhallebinin içine mama koyuluyomuşnette okumuştum yani pirinç unu oluyo ya ona bileniniz yada yapanınız varmı benim oğlum mama yemiyo bari mamayı içine koyayım diyorum hero baby nin pirinç ununu aldım elmalı sütlü yazıyo ve aptamil milumil aldım ama onuda yemedi içine koysam muhallebi piştikten sonra olumu sizce yada nasıl yapılıyo biliyomusunuz
18 aylık bebeğim aptamil junıor içmeye başladı sadece 3 ay emmişti ondan sonra sağarak anne sütü aldı mama falan yemedi süt içirmeye çalıştım sevmedi tadını aylardır uğraşıyorum şimdi aptamil junıor denedik çok sevdi aramızda 1 yaşından sonra aptamil junıor veren varmı memnunmusun kilo alımı falan sağlarmı
teşekkürler
Benim bebeğimde 3 ay emdi bende senin ibi sağarak besliyorum benim merak ettiğim emmerek aldığı kilo ile sağarak beslendiğin kilo arasında fark oldumu daha mı az kilo aldı daha mı çok
Kilo alımı hep yavaştı canım heleki o aralar zaten işe başlamıştım sağarak beslemeye başlayınca sütümde azaldı çay kaşığıyla içiriyordu annem anne sütünü emerken daha güzel alıyordu ama
Kilo alımı hep yavaştı canım heleki o aralar zaten işe başlamıştım sağarak beslemeye başlayınca sütümde azaldı çay kaşığıyla içiriyordu annem anne sütünü emerken daha güzel alıyordu ama[/QUOT
Anladım benimde tam tersi az emiyodu ama biberonla daha çok içiyor bakalım bu ay anlıycam aradaki farkı teşekkür ederim.