• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Aptamil Junior Kullanan Anneler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecrin_krks

evli-mutlu-çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
205
4
46
İstanbul
oğlum 12 ayını doldurmak üzere hero baby devam sütü kullanıyodum geçen gün bitti bende yavaş yavaş alışsın diye geçen marketten aptamil junior aldım fakat kokusu ve özellikle rengi çok tuhaftı..acaba bozuk mu diye düşündüm son kullanma tarihine baktım ekime kadar..rengi beyaz değil açık kahverengi sütlaç yaptım pişirilince iyice koyulaştı rengi..kullanan anneler normal rengi öyle mi yoksa benim aldığım bozukmuydu merak ediyorum..oğlum da zaten içmedi severek anca uykuya dalarken içirebildim..bugün ise içim hero baby nin 12-36 ay devam sütünden aldım kokusu gayet hoş oğlum da nazlanmadı içerken normalde günde anca 350-400 arası içer bugün bi kutuyu yani 500 ml bitirdi..kararsız kaldım aralarındaki fark ne acaba bide aptamil daha iyi diyolar ama kokusu pek hoşuma gitmedi..

evet aptamilin rengi ve kokusu biraz garip. bende aptamıl verıyorm ogluma cunku bagısıklıgı destekleyen tek devam sütü sanırım o.

canım ben aptamil ve bebelec'ın devam sütlerinin süt tozundan yapıldığını düşünüyorum.
Biz ülker'in 12-36 ay sütünü kullanıyoruz , çünkü süt tozundan yapılmıyor , gerçek sütten yapılıyor , üzerine bebişler için gerekli şeyler ekleniyor.
İçerisinde de aptamilin 7 tahıllı mamasından ekliyorum , biraz da bal koyuyorum , bayıla bayıla içiyor oğlum.
Tahıl desteği çok önemli , hem tok da tutuyor.

Back