Bebek Beslenmesi aptamil conformil kullananlar!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

merve61

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2012
5
0
16
Trabzon
arkadaşlar aptamil conformil kullanan varmı varsa memnun kalıp kalmama konusunda yardımcı olabilirmisiniz??? 43 günlük bebeğim aptamil conformil veriyorum öneri üzerine sanki sevmiyor içmiyor gibi... bilen kullanan varsa lütfen yazarmı???

ben kullandım canım.genelde kakasını yapamayan kabız bebeklere tavsiye ediyorlar.benim bebeğim 1 aylıkken 2 günde bir zorla kakasını yapıyordu.doktor bunu önerdi.şuanda 2 buçuk aylık bebeğim.hala günde 1 kere yapıyor.ben artık aptamil 1 e geçtim.çünkü 1 numaranın besleyiciliği daha fazlaymış.

ewet 1 numaranın besleyiciliğinin daha fazla olduğunu duymuştum fakat gaz problemi olduğu için geçemiyorum 1 numaraya.. pre veriyorum şu anda mineraller daha çok parçalanmış diyorlar pre için sindirimi daha kolaymış.. 1 e geçersem daha çok gazı olur diye sıkıntı ediyorum acaba 1 daha çok gaz yaparmı bi fikrin varmı??? conformili bıraktım sevmedi içmedi...

valla benimkinde gaz olayında bir değişiklik olmadı.conformili bende sevmemiştim.biberon tıkanıyodu içirirken erimiyodu mama galiba

pre prematüre bebekler içinmiş ayrıca.yani senin bebeğin sanırım 1 buçuk aylık pre nekadar besleyici olur emin değilim.mamayı günde kaç kere veriyosun sütün yetmiyo sanırım

pre prematüre bebekler içinmiş ayrıca.yani senin bebeğin sanırım 1 buçuk aylık pre nekadar besleyici olur emin değilim.mamayı günde kaç kere veriyosun sütün yetmiyo sanırım

ewet canım sütüm yetmiyo günde 6-7 kez veriyorum 90 cc veriyorum içiyo beslenme uzmanlarıyla görüştüm artık bende aptamil 1 e geçecem inşallah çok gaz yapmaz..

conformil GAZ sorunu olan bebekler için tadı normal aptamile göre daha kötü ama benim bebeğim 11 aylık ona alıştı diğerini içmiyor bi farkı yok sonuçta o da aptamil ama bu gaza engel olanı

Bebeğim gaz sancısı çekitiği için doktorumuz bizede conformil önerdi, kullanmaya başladık. Fakat ben sadece 4 öğün conformil veriyorum geri kalan 4 öğünde golden goat keçi sütlü ithal bir mama daha kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…