Bebek Beslenmesi aptamil conformil kullanan annelere sesleniyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tanitatikaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
5
1
86
Bursa
kızım emmediği için yeni doğduğu dönemde pek çok mama çeşidi içinde aptamil conformil mamasını tercih etti. böylelikle gaz sıkıntısı ve kusma sorunu ortadan kalkmış oldu rahat etti .aptamil conformil 1 ve 2 iştahla yedi .artık 1 yaşında ve tabi ki ek gıdalara ve normal yemeklere döndük . fakat peynir çeşitlerini asla yemiyor. süt içmiyor. yoğurdu sadece yoğurt çorbası olarak verebiliyorum. meyvelerde de fazlasıyla seçici. aptamil conformilin 3 numarası olmadığı için gece yatarken hangi mamayı vereceğimi bilemiyorum. normal aptamil istememişti bebekken. dün bebelac gold aldık bildiğin ağzını burdu yemedi . aptamil conformil kullanan anne var mı aranızda sonrasında hangi mamaya geçtiniz tat olarak benzer mama hangisi acaba yardımcı olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…