• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aptamil conformil kullanan annelere sesleniyorum

tanitatikaram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
5
1
86
Bursa
kızım emmediği için yeni doğduğu dönemde pek çok mama çeşidi içinde aptamil conformil mamasını tercih etti. böylelikle gaz sıkıntısı ve kusma sorunu ortadan kalkmış oldu rahat etti .aptamil conformil 1 ve 2 iştahla yedi .artık 1 yaşında ve tabi ki ek gıdalara ve normal yemeklere döndük . fakat peynir çeşitlerini asla yemiyor. süt içmiyor. yoğurdu sadece yoğurt çorbası olarak verebiliyorum. meyvelerde de fazlasıyla seçici. aptamil conformilin 3 numarası olmadığı için gece yatarken hangi mamayı vereceğimi bilemiyorum. normal aptamil istememişti bebekken. dün bebelac gold aldık bildiğin ağzını burdu yemedi . aptamil conformil kullanan anne var mı aranızda sonrasında hangi mamaya geçtiniz tat olarak benzer mama hangisi acaba yardımcı olur musunuz?

Süt ürünleri ve meyve yogunlukla alerji yapan gidalar. Bu besinler bebeğinizi rahatsız ettiği için reddediyor olabilir. Yoğurdu pişmiş yiyor dediniz. Peyniri de pişmiş yiyor mu acaba denediniz mi? Reddettiği meyveleri de pisirerek vermeyi deneyin bir de. Pişirme alerjik etkiyi azaltiyor. Yalnız çilek ve kivi en alerjik meyveler, onları hiç vermemeyi bile tercih edebilirsiniz. Bebeğiniz çiğken yemediği besini çoğu kez pişmiş halde yiyorsa alerjisi olabilir. Kullandığınız mamaya benzer tatta mama bilmiyorum ama çok çaresiz kalırsanız pregomin as, neocate ve pepti junior alerji mamalarini deneyebilirsiniz. Mamalarin tadı kötü yalnız, içine bebeginizin yediği meyveyi püre yapıp karistirirsaniz yiyebilir belki. Pekmez ya da yiyebiliyorsa bal da katabilirsiniz. Bal da alerji yapabilir yalnız dikkat edin.

Merhaba öncelikle ilginize teşekkür ederim. Peyniri pişmiş de yemiyor.Benim tropikal meyveler ve kırmızı meyvelere karşı alerjim var büyük ihtimalle onda da vardır. Meyvelerde sadece muz yiyor benim minik hanımefendim. halamız meyveleri pişirip bebek maması yapmıştı hiçbirini ağzına bile sürmedi. diş de çıkarıyor bu ara 2 köpek bir alt diş belki ondandır .dün aptamil,n 4 numarasını aldım onu da yemedi. bakalım napıcas merakla bekliyorum. şimdilik conformil 2 ye devam ediyorum. bir tek onu iştahla yiyor zaten .

kızım emmediği için yeni doğduğu dönemde pek çok mama çeşidi içinde aptamil conformil mamasını tercih etti. böylelikle gaz sıkıntısı ve kusma sorunu ortadan kalkmış oldu rahat etti .aptamil conformil 1 ve 2 iştahla yedi .artık 1 yaşında ve tabi ki ek gıdalara ve normal yemeklere döndük . fakat peynir çeşitlerini asla yemiyor. süt içmiyor. yoğurdu sadece yoğurt çorbası olarak verebiliyorum. meyvelerde de fazlasıyla seçici. aptamil conformilin 3 numarası olmadığı için gece yatarken hangi mamayı vereceğimi bilemiyorum. normal aptamil istememişti bebekken. dün bebelac gold aldık bildiğin ağzını burdu yemedi . aptamil conformil kullanan anne var mı aranızda sonrasında hangi mamaya geçtiniz tat olarak benzer mama hangisi acaba yardımcı olur musunuz?
Bizde önümüzdeki hafta 1 yaşına gireceğiz doktorumuz bırakmamızı söyledi geceleri hangi mamayı vereceğim mutlaka arayacak bu mamayı

Back