• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aptamil comformil

Buglemin annesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2023
20
4
1
32
Kızlar merhaba bebeğim 72 günlük gaz durumdan dolayı Aptamil Prosneyo kullandım Dr tavsiye ile ama kakası yeşil ve gazıda Baya kokulu oldu dlye eczacının tavsiyesi üzerine Aptamil comformil aldık 2 gün oldu Geceleri kolik problemimiz var üstüne Nurse Harveys ve maflor kullanıyordum ama ıkınma sebepsiz ağlama gaz devam etti şimdi onun yerine biogaia damlaya artı gaz damlası ve comformil başladık hayırlısı ile

Aptamil comformil kullananlar size ne kadar sürede etki etti acaba ?

İkiz yegenlerim dogdugundan beri kolik gaz ve reflü den çok çektik denemediğimiz mama ve gaz ilacı kalmadı .Size tavsiyem Aptamil conformil ve relectaz gaz ilacı

Şimdiki sıkıntımız 13 aylık oldular Aptamil conformil 2 işimiz bitiyor ne kullanacaz .Bebelac iciriyoruz ama işte 🤔

Aptamil kullanan arkadaşlarım gaz sorunundan muzdarip.
Ben oğluma sma comfort kullanıyorum çok şükür gaz sorunumuz yok. Deneme şansınız varsa sma deneseniz

aptamil görünce yazmak istedim .Comformilin hem tadı kötü hemde bebeğim gazdan kıpkırmızı oluyordu.Sma comfort kızımda iyi gelmişti oğlumda çok gaz yaptı.Hipp keçi sütlü mama nerde görsem stok yapıyorum.Gaz damlalarını çöpe attım.Oğlum rahat nefes aldı kim çıkardıysa allah razıolsun bu hipp mamayı.

Merhaba conformil de 2. Gündeyiz kızlarım hiç sevmedi çok kötü kusup ağlıyorlar acaba mamayı değiştirmeli miyiz yoksa devam etmeli miyiz?

Back