Günaydın arkadaşım.Kızlar selam
Bebeğim 3 aylık . İlk 2,5 ay çok gazlıydı. Doktor Aptamil pro.. verdi .(geceleri sütüm yetmediği için veriyorum ) süt artıcı şeyler de kullanıyorum bol bol su falan derken arada yetmiyor ..
kime söylesem onu kullanma ya diyor ama gayet iyi içiyor , bir sorun yok ..
Sizce neden?
Günaydın canım arkadaşımGünaydın arkadaşım.
Kullanma diyenlere sebeplerini sorsaydın biz de öğrenirdik.
Bizim bebenin maması farklıydı. Ama aptamil kullanan çok arkadaşım var. Çok şükür hiç bir sorun yaşamadılar.
Ay benim boykottan da haberim yok . Neden ki ?Ay boykot yüzünden filan mi acaba ki gayet de sevilen bi mama aslında. Ağzı olan konuşuyor lütfen boşverin.
Ya aptamil vermeye devam ediyorum ama böyle söyleyince acaba bir şey var da ben miAptamilin normalini veriyordum, çok şekerli bi mama ama acayip iştahlı içiyor. Şimdi evolviaya geçtim acayip kokuyor ve tadı da daha az şekerli. Değişe değişe veriyorum valla iki markayı, iki çocuğumda vermedim, bunda mama veriyorum ilk defa rahat ettimEmzirmek çok yorucuymuş meğerse. Sen kendi doktorunu dinle milleti boşver.
Israil menşeili olabilir firmaAy benim boykottan da haberim yok . Neden ki ?
Heee ondan anladım . Yani İsrail menşiili olmayan bi ürün mü var . Herkesin evinde kullandığı mutlaka bi ürünü vardır yani ..Israil menşeili olabilir firma
Yani belki şekerli diyedir diye düşündüm. Bari nedenini açıklasalarYa aptamil vermeye devam ediyorum ama böyle söyleyince acaba bir şey var da ben mi
Bilmiyorumdedim ..
Ay yok ya tadına da baktım benYani belki şekerli diyedir diye düşündüm. Bari nedenini açıklasalar
Bebelac ve aptamil aynı fabrikanın muadil ürünleri zaten.Ay yok ya tadına da baktım benşekerli falan değil tatsız tuzsuz bir şey
Hoş bende sütüm bitene kadar emziriyorum baktım yetmiyor o zaman mama vermeye başlıyorum ..
çok garipherkes soruyor. Ne maması veriyorsun Aptamil veriyorum .. ayy keşke onu vermesen ! Aaaa neden diyorum .. bi sus pus yada öyle işte . Bende üstelemiyorum ..
kimisi bebelac veriyormuş kimisi hip organic doğrudur diyorum bize doktor önermişti ..
Aptamil mi raporlu alınıyor yoo normal ben gidiyorum marketten yada e bebekten alıyorum .. doktor gaz için önermişti bu mamayı kullanın diye yanında da gaz ilaçları vermişti..Süt alerjisi olanlarlar bunu veriyor. benim kardeşim de kullanmıştı raporlu alınıyor. tadı iğrenç belki o yüzden önyargı oluşmuştur
BilmiyorumBebelac ve aptamil aynı fabrikanın muadil ürünleri zaten.
Benim kızım 1 yaşına kadar kullandı. Hasta olmayan sağlıklı gazsız bir bebekti. Bize de doktor tavsiyesiydi. Anne sütü yetmiyorsa yetmiyordur açıklama ya da savunma yapmanıza gerek yok oldukça normal ve sıradan bir durumKızlar selam
Bebeğim 3 aylık . İlk 2,5 ay çok gazlıydı. Doktor Aptamil pro.. verdi .(geceleri sütüm yetmediği için veriyorum ) süt artıcı şeyler de kullanıyorum bol bol su falan derken arada yetmiyor ..
kime söylesem onu kullanma ya diyor ama gayet iyi içiyor , bir sorun yok ..
Sizce neden?
Ha tamam ben yanlış okumuşum pre.. diye pregomin as alerji içinAptamil mi raporlu alınıyor yoo normal ben gidiyorum marketten yada e bebekten alıyorum .. doktor gaz için önermişti bu mamayı kullanın diye yanında da gaz ilaçları vermişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?