Aptamil ar ve pamukçuk sorunu

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
28
26
Merhaba anneler belki bilirsiniz beni beneğim çok iştahsız mama emmiyor diye konu açmıştım. Buraya o sorunumuzu çözdük diye gelmek isterdim ama hayır çözemedik. Sadece aptamil ar mamaya geçtik bu sefer de katman karman pamukçuk oldu bebeğimin ağzı ta dilinin altına arkasına kadar beyaz beyaz. Uykusunda anca besleniyor o da zorla işte günde 120 cc süt içiyor toplam. 3 aylık normal bi bebek onu tek seferde içiyor oysaki. Pamukçuk olayını karbonatlı su ile geçirmeye çalışıyorum ama ta dediğim gibi boğazına kadar inmiş nerdeyse sizce doktora göstermeli miyim?

Mamayla beslenen bebeklere su veriliyor verebilirsiniz

Fakat bu güne dek yani üç aylık olana dek sabah akşam yetişkin insanın ağızz bakımı gibi günde iki defa karbonatlı suyla bebisin ağzını silmeliydiniz neden yapmadınız

İlaç vermeniz gerek pamukcukda acıdır mama içmek istemez en azinda sağlık ocağına gidin

Neden aptamil ar ? Reflüsümü var yada besin alerjisi.

Bence de doktorunuza gösterin.Benim bebeğim de mamayla besleniodu.Doktorumuza su verebilir miyim diye sorduğumda ek gıdaya geçince vermemi söylemişti.Her doktorun izlediği yol farklı.Siz buradakilere uyup su vermeyin bebeğe.En iyisini bebegi takip eden doktor bilir.

Ben hep sildim zaten ve artık olmuyordu bu mamaya başlayınca tekrar olmaya başladı her gün silmeme rağmen hiç bitmiyor. Mamanın kıvamı çok koyu ondan mı başka bir şey mi var anlayamadım. Zaten karbonatlı su ile sildiğim için ve geçmediği için başka ne yapabilirim diye sordum ben

Veriyorum ama yine de oluyor sadece bu mama böyle yaptı ama kime sorsam kullanan bizde yok öyle bir şey diyor acaba mamadan değil de başka birleyden mi
Bağışıklığıni güçlendirmek gerekiyor fakat hiç emmiyor sanırım değil mi?
Emiyorsa sarımsak kürü uygulayin

Aynen katılıyorum, doktorlar 6 aydan önce suyu önermiyorlar, anne sütünde zaten bol bol su var, mamalar da yine su ile hazırlanıyor, ve ekstra su tüketimi çok da faydalı görülmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…