• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Aptamil-4 900gram skt:07.2015 kilitli kapak, Ankara dışı kargo bana ait!

sonsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.889
48
163
Aylık olarak aldığım kutulardan iki tanesi kızımı keçi sütüne alıştırmayı başarmam nedeniyle elimde kaldı
Ankaradan elden görüp almak isteyenlere satmak istiyorum
Kilitli kutudadır. Son kullanma tarihi 2015
tanesi 30TL

Cnm keçi sütü ne veriyosun hangi marka? Bide ne kadardan sonra veriliyo? Bizimki 13 aylık o yüzden soruyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm keçi sütü ne veriyosun hangi marka? Bide ne kadardan sonra veriliyo? Bizimki 13 aylık o yüzden soruyorum

Günlük Aoç alıyorum
12aydan sonra başlayabilirsin ama ben 14ten sonra başladım
önce reddediyorlar da bal katarak ya da şeker katarak alışıyorlar

Aoçnin varmıymış ya çok iyi, piyasada bi kay markasında var sanıyodum ben, o da bi ara bakanlık denetimlerinde mimlenmişti o yüzden almak istemiyodum, çok iyi oldu, alayım bi deneyeyim bakalım, çok tşk ederim cnm çok iyi oldu sana sorduğum 😊

Aoçnin varmıymış ya çok iyi, piyasada bi kay markasında var sanıyodum ben, o da bi ara bakanlık denetimlerinde mimlenmişti o yüzden almak istemiyodum, çok iyi oldu, alayım bi deneyeyim bakalım, çok tşk ederim cnm çok iyi oldu sana sorduğum 😊

Rica ederim......... :)

Hala satışta
bu marka kullanan yok mu bayanlar
marketten aldım elimde kaldı
Süte geçtiği için açıp içirmek de istemiyorum.

Valla canım maddi sıkıntım olmasa ücretsiz verirdim
39 küsür markette ben de öyle almıştım
30 yeterince indirimli diye düşünüyorum

Kargo parasını eklersek aynı oluyor. Eğer Başka birine satılmazsa 20 liraya da düşünürseniz bana dönersiniz. İyi satışlar

fotoğrafları.............
$fotoðraf 1.jpg $fotoðraf 2.jpg $fotoðraf 3.jpg

Bayanlar güvenmiyor musunuz neden talep yok
sahte filan değil :) makromarketten almıştım

Back