Aptallık mı ettim ? :(

Nedense icinde Allah gecince sacma olmus oluyor oyle mu?
Ya def et bu terbiyesizi. Bi de oturmus gulmusler. Gerizekali. Cok uyuz oldum..

Romantizm insandan insana değişir, yaşla çok ilgisi yok. Ama erkekler daha az etkilenir böyle şeylerden.

Kusura bakma seni üzmek istemem ama şu yaptığını eşim bana yapsa ben de dalga geçerim. Sevgiliyken yapsaydı "ay ne hoş hihihi" diye ayak yapar arkasından dalga geçerdim. Niye? Çünkü ben romantik bir insan değilim. Çünkü ben istemeye gelirken aldıkları çiçekleri bile solunca çöpe attım. Ben romantizm insanı değilim. Demekki senin erkek arkadaşında değil. Ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama pek tanıyamamışsın sanki. Yeterince tanımadığın bir insan için romantik bişiler yaparak riske girmişsin.

Sen aptallik etmemissin ama o terbiyesizlik etmis ona gore olmasa bile en azindan nezaketen emegine saygi gostermesi gerekirdi arkadasiyla acip okumasi da hic hos degil buyuk kabalik etmis.

Ben mektup yazıyorum erkek arkadaşım 29 ben 24 yaşındayım ama bana hiç gülmüyor.Seven insan romantik olur benim kanaatim bu.O daha önceden hiç aşık olmamış ama çok kız arkadaşı olmuş ve ilk şiir yazdığı benmişim ki yazdığı şiirlerden bunu anlamak mümkün:KK70: ben tam siir hastası insanım buna rağmen o yazıları bi kutuda saklıyorum aldığı çiçeklerdeki kartları bile.Erkek arkadaşınız sizinle öylesine takılıyor gibi geldi bana şimdi diyeceksin ki şu kadar yıllık ilişkimiz var ama o işler öyle olmuyor bir erkek sevmediği halde sırf yalnız kalmamak için bir kızla aylarca takılabiliyor bunu ilerde acı tecrübelerden anlayacaksınız sizde.Neyse çok uzattım noktalamak gerekirse 2 satırlık adamları musallat etmeyelim artık ömrümüze :KK19:

Ben benzerini ve nicelrini yaptım ve hep çok beğenmişti oda bana yapardı.ben yengeç o Balık burcu duygusalız yani.kişiye göre değişir bence

Bi daha ki buluşmaya güzel bi odun ayarla. Afillide bir paket yap. "Geçen seferki hediyemi begenmedin. Haklısın o sana layık değildi. Bunu daha çok begenecegine eminim. Seni yansittigini düşünüyorum. Hak ettiğin hediye bu. Umarım beğenirsin." de. Paketi açınca da hunharca gul :KK45: Sonrada kıçına tekmeyi bas. Seni hak etmiyor.

Inanin konuyu okurken benim kalbim kırıldı, utandım. Yaptığınız şey hoş ama benlik değil çünkü o kadar romantik cümle bulamam. Ama ben sevgilime bu tarz bir şey yazsam ve dalga geçse, yazdıkların saçma dese, üstelik arkadaşıyla birlikte dalga geçmiş olsa utancımdan 3 gün ağlarım sanırım. Ben çok takarım böyle şeylere, bi kere sevgilime romantik bir şey söylemiştim komik gelmiş o ne demek ya falan demişti direkt gözlerim doldu utançtan ve kalp kırıklığından. Böyleyim ben de.

Üstelik ne olursa olsun siz onu düşünüp yapmışsınız beğenmese bile "tarzım değil ama sevgilimin elinden çıkmış" diyip saklaması, teşekkür etmesi gerekirdi. Üzgünüm ama sizi sevmiyor bence.

Arkadaşla dalga geçmek ne ya? Ben birine okutsa bile kızarım.

Bana esim boyle bisey yapsa bnmde hosuma gitmez cnku oyle romantik bi insan degildr..ama emege saygi duyarm belli etmem....sevgilin tam bi hödük..senn sevdgn kadar sevmiyo seni bnce..yani begenmeyebilirsn etkilenmeyebilirsin ama bu karsindakini kucuk dusurmek anlamina gelmez ..yaptgi cok cirkin.buna ragmen sen hala ona sevgilim diyosan hala ortada bi iliskiden bhsediyosan dicek bsey yok gercekten..su durumda gururn herseyin onune gecmeli...

Sevgili konu sahibi,

siz sevgilinize içinizi açmışsınız, o "cool" davranmış. Şimdi bilin bakalım o lüksü ona kim verdi?

nasıl "cool" davranıldığını kendisine uygulamalı olarak gösterebilirseniz, hem iyi bir ders verirsiniz hem de iyi hissedersiniz...

Bilmiyorum açıkcası bana davranışları hiç hoş değil bu ara. Bugün de farkettim bunu. Ayrılan taraf ben olmak istemiyorum ama ayrılmak isterse de yok demiycem. Çünkü her hareketi her sözü kırıyor artık. Alınganlık yapmıyorum. Aksine bir küslük çıkarmayayım şimdi boş yere trip atmayayım diyip duruyorum ama olmuyor tek taraflı çabayla. Sevgiden önce saygı lazım aslında

X