Kizlar cok ciddi sekilde canim skkn.. Vucudumda sürekli apseler cikiyor özellikle kalcamda ve gögüslerimin alt kisminda kocaman kocamanlar gecen yaz bi bulasti bidaha kurtulamadim. bi iki ay yoktu son bir aydir yine var kac doktora gittim hepsi antibiotik yazip yolluyo bi kere kist dedi bi doktor ondan memografi cekildi orda iste deri alti apsesi diyolar neden sürekli ciktigini demiyolar -.- kimisini patlatiyom kanli irin cikiyo boolca.. Demin banyoda farkettim biri büyük biri kücük yine cikmis. Napsam bilemedim. En cok da izleri gecmiyo ona deli oluyorum. Varmi bi fikri olan
Seker, losemi gibi bir saglik problemin var mi? Uzun sure ilac tedavisi gordun mu baska bir hastaliktan? Sanirim bagisiklik sistemin zayif bu da bakteri uremesine sebep oluyor. Bagsiklik sistemini duzelt ve sakin oynama, patlatma apselerini daha da yayilmasina sebep olabilirsin. Doktorun verdigi antibiyotikler bagirsak florasini ekiler bu yuzden bol yogurt ve kefir tuket sarimsak sogan ye, zerdecal kullan.
Böyle bir hastalık türü duymadım. Yani yineleyen apse şeklinde bir hastalık. Apse, uçuk veya mantar gibi bir kez kapılıp tekrarlayan bir hastalık değil. Siz yine de iyi bir cildiyeciye gidin. Deniz, hamam, sauna gibi imkanlardan faydalanın. Giysileriniz pamuklu olmasına dikkat edin. Vücut kremi, vücut şampuanı kullanmayın, doğal sabunlar kullanın. Detoks ve antioksidan besinler, bağışıklık arttırıcılar faydalı olabilir. Sıkıntıdan bile olabilir.
Eğer anladığım şeyse. Sıkmayın. Ameliyathanelerde kullanıldığı söyleyenen bir sıvı var vücudunuzun apseli kısmını onunla yıkayın. Ve tüm iç çamaşırlarınız çoraplarınız neyiniz varsa yıkayın ve ütüleyin. Her çıkardığınızda yıkayın ve özellikle dikişli kısımları ütüleyin.
Eşinizin ense traşı olduğu yerden kapılan bir mikrop demişti doktor.
Vücudunuz sürekli olarak kendi kendine bulaştırırmış bunu.
Çok geçmiş olsun. Benimki geçti
kan tahlili yapıldı şeker vs yok cok şükür.. hijenede dikkat ediyorum ama nafile anlayamadımkı.. izmirde yaşıyorum bildiğiniz iyi bi doktor varmı? sadece hipotiroidi haşimato hastalığım var onunda haplarını kullanıyorum. cidden cok can sıkıcı bı durum hepinize tşkler ederim dediklerınızı yapcam