- Konu Sahibi yaseminsen
-
selam
ben şu anda 34+4 haftalık gebeyim ve epidural ile normal doğum düşünüyorum
intenetten araştırdım ama her yerde aynı şeyler yazıyo ben birinci kişiden yaşananları duymak istiyorum sizler nasıl geçirdiniz doğum anında ve sonrasında nasıldı gerçekten hiç acı hissetmedinizmi:uhm:
yan etkileri varmı varsa neler :uhm:
riskleri varmı :uhm:
neler yaşadınız bana anlatırmısınız :asigim:
dogumdan cok korkuyorum
lutfen yardımcı olun arkadaslar
bide iğneyi nasıl uyguluyorlar:uhm:uygularken çok acıyomu tatlicadiarzu
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum kızlar a.s.
ben 9 yıl önce apidural anestezi ile sezaryan oldum... iğneyi belden vuruyorlar. 5-10 dakika sonra ki bu bünyeye göre değişiyo,uyuşuyorsun. belden aşağın bişi hissetmiyor. acı yok yani aaslında ufak hissiyat var. ben baygın olmadığımdan sezeryanın her aşamasını yaşadım... çok müthiş bi duygu... ve bebeğim doğar doğmaz göbek kordonu kesilmeden daha koynuma verildi daha yıkanmadan onu öptüm kokladım babasıyla beraber kordonunu kestik... sonra bebeği alıp temizlediler. sende bir katetal takılı oluyor...doğum sonrası ağrı giderici iğneler bu katetalden yapılıyor. bana öyle yaptılar... iyi bi seçim. ağrısız doğum diğer adı... allah kurtarsın... allah yardımcın olsun...selam
ben şu anda 34+4 haftalık gebeyim ve epidural ile normal doğum düşünüyorum
intenetten araştırdım ama her yerde aynı şeyler yazıyo ben birinci kişiden yaşananları duymak istiyorum sizler nasıl geçirdiniz doğum anında ve sonrasında nasıldı gerçekten hiç acı hissetmedinizmi:uhm:
yan etkileri varmı varsa neler :uhm:
riskleri varmı :uhm:
neler yaşadınız bana anlatırmısınız :asigim:
dogumdan cok korkuyorum
lutfen yardımcı olun arkadaslar
bide iğneyi nasıl uyguluyorlar:uhm:uygularken çok acıyomu tatlicadiarzu
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum kızlar a.s.
ewet uzman bırınız yapması lazım aksı taktırde yan etkılerıde olabılrı allah korusun sonucta belden yapılan bı ıgne ondan korkuyorum bı sorun yaratırmı acaba :uhm:benim çocuğum felan yok ama karşı komşumun bi iki hafta önce bi bebişi oldu..epiduralle yapmış doğumu we çooookk memnun..kesinlikle tawsiye ediyo..iyikide ööle yapmışım diyo..yalnız çok iyi araştırman lazım..malum bu işi uzmanına yaptırmak gerek...umarım bebeğine sağlıcakla kawuşursunnn :1hug:
Ben epiduralle normal doğum yaptım. Doktorum yardımcı doçentti ve hiçbir yan etkisinin olmadığını söyledi.
Son derece rahat bir doğum oldu. Rahim 4 cm açılana kadar çok az sancı çekiyorsun sonrasındaysa hiçbirşey hissetmiyorsun.
Ben epiduralle normal doğum yaptım. Doktorum yardımcı doçentti ve hiçbir yan etkisinin olmadığını söyledi.
Son derece rahat bir doğum oldu. Rahim 4 cm açılana kadar çok az sancı çekiyorsun sonrasındaysa hiçbirşey hissetmiyorsun.
yapan kısıyede baglı olan bı yontem
bende cok ıstıyorum ama duyumlarıma gore omurılık arasına yapılan ıgne sakatlıga kadar gıdeblırmıs tatlicadiarzu
neye ınancagımı sasırdım zaten korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?