Apartmanin koridorunda yaşayan yeni komşu

Benim sacimi nasil koridorda goruyo hayret ev ceyran yapti gecen supuruyordum 3 5 tanesi kapinin altindan koridora mi cikti acaba?
Ben burda 1 yil oturuyorum simdiye kadar boyle bir sikayet duymadim.
Kendi hatasini duzeltecegine birde beni sucluyor.

Kıl bu, duser omzundan sacindan vs, ne alakaymis?? Bunu sikayet olarak mi kabul ediyor yonetiminiz? Cok ilginc..

Kıl bu, duser omzundan sacindan vs, ne alakaymis?? Bunu sikayet olarak mi kabul ediyor yonetiminiz? Cok ilginc..
Sormayin her sorunu hallettiler bu kaldi. Bu kadinda temizim titizim diye olecek ya inanir misiniz cocugunu ayakkabiyla iceri almiyor. Cocuk kendi ayakkabisini cikaramiyoda giyemiyoda 2 saat kapinin onunde ayakkabi boyle mi giyilir falan diye naklen yayin yapiyor.
Al eve cocugunu vestiyerin onunde giysin cikarsin ne olur ki

Benim sacimi nasil koridorda goruyo hayret ev ceyran yapti gecen supuruyordum 3 5 tanesi kapinin altindan koridora mi cikti acaba?
Ben burda 1 yil oturuyorum simdiye kadar boyle bir sikayet duymadim.
Kendi hatasini duzeltecegine birde beni sucluyor.
Höh daha neler?

Koridorda 1-2 saç kılı için biri şikayet ediyor diğerleri de bunu ciddiye alıp şikayeti degerlendirmek için kapina mi geliyor?

Deli taş kuyu kırk akilli ilişkisi resmen

Ya sormayin bide sac kilim dokulse ben farketmez miyim kapiyi acinca ne kadar terbiyesiz bi kadinmis.
Annem burda gezmeye geldi o ben konusurum seni yalniz buldu yukleniyor dedi.

Şikayet edecek hiçbir şey bulamamış onu söylemiş. Komik gerçekten yönetimin de bunu ciddiye alması. Hani yazmışsınız ya gerginim ne söyleyim diye. Ben olsam gülerdim. Söylenecek söz mü var buna Allah aşkına

Höh daha neler?

Koridorda 1-2 saç kılı için biri şikayet ediyor diğerleri de bunu ciddiye alıp şikayeti degerlendirmek için kapina mi geliyor?

Deli taş kuyu kırk akilli ilişkisi resmen
Birde sac topaklari var demis. Gercekten huzurum kalmadi bu kadin yuzunden.
Ben niye sac topagini kapiya atayim.
Kendi yaptiklarina hic bakmadan bana kusur ariyor resmen.

Kadin cok fena degil mi onu sikayet ettik diye resmen bana bahane ariyor. Suan gulup gecemiyorum inanin.

Demiştim sanırım seni bilirse uğraşır diye :) o katta sen harici insanlarda var onlarda şikayet etmiş olabilir.
Alt katta sikayet etmis olabilir cunku butun camasirlari oranin camina geliyor. Buda ben yalniz yasiyorum diye geldi beni sikayet etti kesin.

Birde sac topaklari var demis. Gercekten huzurum kalmadi bu kadin yuzunden.
Ben niye sac topagini kapiya atayim.
Kendi yaptiklarina hic bakmadan bana kusur ariyor resmen.
Üst komsumun 5 yaşlarında bir oğlu vardı sabah 5-6 gibi kalkar önce bütün odalarda koşar sonra ziplar tepemizde bisiklet sürer ve yangın merdivenine sopayla vururdu. Bir süre sabrettik en son yoneticiye soyledik. Kadının cevabı şu olmuş; ama onların da bebekleri agliyooor

Cevabı duyunca koptum çünkü biz millet rahatsız olmasın diye doğum yapar yapmaz oturdugumuz odada yatmaya başlamıştık yatak odasını dahi kullanmiyorduk

sonra eşim bunlara bir güzel ayar çekti şikayet ederiz diye tehdit ettik de sustular artık apartmanda yaşamayı ogrendiler

Haklisiniz dikkat ederiz demek yerine sikayet edeni sikayet etmek adina sebep ariyorlar.
Benimde eski evimde gece bebek agliyodu hic gidipte soylemedim.
Annesi susturabilse zaten susturur niye aglarsin bebegini.

Hanimlar yeni gelismeler oldu.
Kadin disari cikinca annemde kapiyi acti hanimefendi daha tasinali 3 gun oldu hemen bizi sikayet etmissiniz dedi.
Sizin cocugunuzun patirti gurultusunden durulmuyor ama biz anlayis gostermeye calisiyoruz dedi.
Camasirlarida disari asiyormussunuz ayakkabilarinizda disarda yonetimden bize uyari geliyor dedi.
Oda burda yasayanlar hep bekar yada univ ogrencisi dikkat etmiyorlar burdada univ ogrencisi yasiyor kilini disari atiyor diye dusundum benim midem bulaniyor gorunce temizlikcide sikayetci oda bende biktim dedi diyor.

Birde asagida ogrenci varmis oda beni sikayet etmis camasir asiyorum diye cami kapaniyormus dedi.
Anneme sizin gibi olgun biri oldugunu bilmiyodum ben universiteliler yapiyor sandim dedi.
Annemde benim kizim var ama sacini disari atmiyor bir kac tane dustuyse olabilir. Boyle komsuluk mu olur sikayet etmek icin bahane ariyorsunuz dedi. Oda orucluyum tamam dikkat ederim bende falan dedi.
Annem burda yasiyomus gibi davrandi. Yoksa kadin bana suc atmak icin bahane ariyormus.
Simdi alttaki komsuyuda sikayet etmek icin yer ariyordur.
Yarin uzun bir tatile cikiyorum geldigimde hala bu kadar gurultu yaparsa bu seferde ben yuz yuze konusacagim.

Öğrenci dediği siz oluyorsunuz herhalde. Genç olduğunuzdan sizi öğrenci sanmış hemen yüklenmeye çalışmış.
Eee o da haklı bir yandan, koridor onların evlerinin bir parçası nihayetinde. Saç, kıl istemiyor tabi çocuğunun oyun odasında.

Gunde 50 defa koridora cikinca ne var ne yok takip ediyor tabi.
Birde burdaki dairelerde bekar insanlarin yasadigi bilinen birsey millete kin gudecegine buraya tasinmasaymis.
Temizlikci bende biktim dese beni muhakkak uyarirlardi 1 yildir bir sey yok 2 gunde sikayet basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…