Apartmanin koridorunda yaşayan yeni komşu

o ne öyle yahu kadın kendini müstakil evde zannediyor sanırım daiere yaşamına alışamamış belliki yöenetime şikayet edin

o ne öyle yahu kadın kendini müstakil evde zannediyor sanırım daiere yaşamına alışamamış belliki yöenetime şikayet edin
Bende bir insan bunu nasil akil edemez nasil dusunemez ona sasiriyorum.
Gercekten farkinda mi degil yoksa kendi nasil rahat ediyorsa oyle mi davraniyor anlamis degilim.

Bende bir insan bunu nasil akil edemez nasil dusunemez ona sasiriyorum.
Gercekten farkinda mi degil yoksa kendi nasil rahat ediyorsa oyle mi davraniyor anlamis degilim.
rahat insan çok canım kendileri nasıl rahtsa öyle davranan karşısındakini düşünmeyen bencil insandan çok ne varki

Vallahi canim bizim de site o sekilde ve yazin sabah aksam assagidayim 2 saat icinde superman hiziyla evi halledio asagiya indiriyorim hem sosyallessin hem tikilmasin eve diyerekten malum cocuk insan buyutuyiruz evler hep temizlenir gece bile temizledigimi bilirim suourgeyi gunduz halledip gece kalanini yaprim genelde cocuk rahat buyusun diye dedigi gibi bir arkadasin dedikodu tv den alamayan bi tip belliki o zaman dogurmasinlar arkadas duzgun dille uyar derim

Cocuga sabah aksam kapi önunde bagirmak nedir yani birde boyle cocugun elini silkeler gibi tutuyor. Cocukta yaramaz disari cikarsa oynatsa bu kadar sorun olmaz heralde. Enerjisini atar biraz. Ben cocuktan degil kadinin sesinden offlamalarindan homur homur soylenmesinden daha cok rahatsizim aslinda.

Ayni katta baska daireler de varsa diger komsularinizla bi görüşün eger onlarda rahatsiz oluyorsa birlikte sikayet edin.

Yoksa çocuğun oyun alaninin koridor olmadığını kibar bir sekilde soyleyin. Eger israr eder ters davranirsa direkt yönetime!

Apartmanda oturan insanlar belirli kurallara uymak zorunda, bu bilinci tasimayanlar ne diye böyle pahali ve kurallari net yerlerden ev alirlar ki.

Komsulari tanimiyorum. Birde benim hemen yan dairem karsi taraftaki daireler benim kadar rahatsiz olmayabilir. Birde cogu calisan insan gunduz evde durmuyorlar sanirim.
Kiraci geldiler o dairede baska biri oturuyordu onceden. Cocugun rahatini dusunup bu fiyata genis bir ev tutabilirlerdi bu kadar sosyal imkani olmazdi ama cocugun rahati oncelik degil sanirim. Tek basima sikayet edecegim bir yaptirim olmazsa yine sikayet ederim.

Siz orada daha uzun sureli oturdugunuz icin dikkate alacaklarini dusunuyorum.
Sikayet etmeden önce anne ile iletisime gecseniz daha iyi sanki. En azindan ben soyledim ama dinlemediler devam ediyolar dersin sikayetin daha etkili olur.

Siz orada daha uzun sureli oturdugunuz icin dikkate alacaklarini dusunuyorum.
Sikayet etmeden önce anne ile iletisime gecseniz daha iyi sanki. En azindan ben soyledim ama dinlemediler devam ediyolar dersin sikayetin daha etkili olur.
Bende soylemeyi dusundum once fakat yorumlardan sonra fikrim degisti dusunceli bi kadin olsa zaten bunlari yapmaz kendine ceki duzen verecegini sanmiyorum. Yonetimin ilgilenmesi daha dogru olur.

Çok çektim ben bu şekil komşulardan.Uyarırsanız en iyi ihtimalle sadece o günlük dikkat edip sonra yine aynen devam ediyorlar,hele kadın yalnız yaşadığınızı farkettiyse kocasına güvenip hiç takmayacaktır sizi,o yüzden en iyisi direk yönetime şikayet etmek

Bence öncelikle Komsu hanımı uygun bi dille uyarın rahatsız oldugunuza dair düzelmez devam ederse yönetim ile konusun düşüncesizlik yaptıgı sey kimsenin kimseyi rahatsız etme haklı yok

Apartman koridorunda kendi kendine sit-com çeviriyor desene :)

Herşey biryanada çocuğa yazık yaaa, bence kesinlikle şikayet etmelisin, hatta çocuğun yaşam alanı bukadar sağlıksızsa çocuk esirgeme kurumuna bir danışmalı, ee şimdi havalar sıcak kışın nolcak?

Ben acacaktim ayni konuyu usendim. Benzer dert bende de var, hatta daha beteri. Biz esimle sert biçimde uyardik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…