Apartmanin koridorunda yaşayan yeni komşu

anlayıssız komsu olmayayım dıye su yasam standartlarında bırkac saat dınlenmek amaclı kulandıgımız evlerımızde kafamızın sısmesı daha mı ıyı ? sessız sedasız oynasa cocuk hadı bı nebze diyebiliriz. hıc yuz yuze sız uyarmaya calısmayın anlamayacagı ıcın bu sefer ters tepıp daha cok sorun cıkartabılır . yonetım en ıyı cozum gıbı gozukuyo .
masallah kocası spora gıtmeyı gayet ıyı bılıyo ama cevre duzenınden bı haberler.

Siteye sadece kendileri sosyal imkanlari kullanmak icin tasinmislar sanirim. Cocukta koridorda vakit geciriyor scooter denen oyuncaginida koridorda suruyor. Anne halinden memnun. Yok zaten en az 1 yil burada oturacaklar o kadar tahammul edemem diye dusunuyorum.
Ben sese cok duyarliyimdir acaba abartiyor muyum diye bu konuyu actim ama herkes hemfikir.

Emin ol herkes şikayetçidir ama biri şikayet etsin diye bekliyordur bence yöneticiye söyleyim öyle şeymi olur
Cok anlayisli olmanin bir faydasi yok sanirim. Komsular calisiyorsa gunduz benim kadar sahit olmuyorlardir belki cocuk aksama dogru eve giriyor cunku.
Pazartesi ayakkabi ve esyalarinin disarida olmasindan baslayip sikayetlerimi dile getirecegim.

Bencede böyle dengesiz ve olgunluğa erişmemiş kadınla konuşmamak daha uygun olur gibi
Komsu hanimin cocuguyla diyalogu ergen kavgasi gibi yaaa offf sunu ordan alma demedim mi gibi konusmalar duyuyorum. Gunde elli defa Of diyor sanirim. Ben uyarsam anlayacagini sanmiyorum en iyisi yonetimle konusmak.

en iyi yöntem bence yöneticiye şikayet inşallah anlarlar sanırım müstakil evden apartman dairesine taşınmışlar bu ne rahatlık yahu bide katta 3-4 daire varken eşiyle kolidorda muhabbet edenleri kınıyoruz edep diye bir katta 12 daire varken yapan varmış

Bir katta 12 daire olunca evlerin ne kadar bitisik oldugunu dusunun ona ragmen böyleler.

Çocuk koridordan sıkılır bir süre sonra.
Koridorda oynamaktan sıkılsada komsunun ev mahremiyetinden haberi yok gunde 50 defa kapiyi acar kapatir. Cocugunu kapiyi acip kapi onunde giydiriyor. Genelde anneler cocugunun hirkasini, montunu ayakkabisini evinde giydirir oyle disari cikarir.
Yani kapi onunde konusmayi islerini orda halletmeyi huy edinmis.

Başlığı görünce çok gülmüştüm kapı ardında bekleyen meraklı bir komşu sanmıştım ama çocuğa üzüldüm açıkçası. Şikayet edilse küçücük eve tüm gün mahkum edebilir o ilginç kadın. Belki de kocası dışarı çıkmasına izin vermiyodur..jerşey oolabilir

Site yonetimi boyle konularda cok titiz sikayet oldugunda direk guvenlik geliyor fakat bu aileden sadece ben mi rahatsizim onu anlayamadim.
Ortak yasamin kurallarini bilmeyen boyle insan cok inan ben de hep yalniz kalirim boyle konularda bir bakarim benim disimda herkes halinden memnun :)
Ayni sorun annemin evinde de var site icinde mustakil evlerde oturuyorlar karsi villanin sahipleri resmen sokaga masa koyup misafir coluk combalak yemek yiyorlar oturuyorlar evin icindde yasayan yok hersey sokakta gerizekalilari uyarsan da site yonetimine de soylesen bos malesef ama bizimki yonetimin dandikligi sizin sitede sanirim yonetime soylersen is cozulur duzgun yer cunku

Bende oyle dusundum ama site icerisinde gezmelerine karsi cikmasi sacma olur dedim.
Kadinin kapi onune koridora bir zaafi var sanirim.

Yonetime baska sebeplerden bir kac kez ugradim ama oyle super is bitirici bir tavir goremedim.
Boyle bir sorunla gidince bir sey degisecek mi bakalim.
Ya ben anahtarimi bile yavas cevirir kapimi yavas kapatirim komsuda saygi ve düsünceli davranis yok.

Bende kimseden ses cikmayinca acaba ben sesten cabuk rahatsiz oldugum icin mi boyle dusunuyorum demeye basladim. Kargo geliyor kapiya adam kimligimi aliyor imza aticam onda bile yuz kere kapiyi acar kapatir evinde yangin mi cikti bi isimi bitireyim yine sen çık.

Birde çocugun ayakkabisi ve kendi ayakkabilari hep disarida süpürge seside duyuyorum hep.
Acaba cocuk evi batirmasin diye mi koridora cikariyor.
Cocuk vestiyerin önunde ayakkabisini giyse ciksa viledayla silmek zor olmaz diye dusunuyorum.
Boylece kapi onunde cocugu giyindirerken söylenmez en azindan.

Ayyy cok beter ya kapiyi ac karsinda her saniye gercekten cok gereksiz sen bunlari sikayet etcanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…