Komsu cocugun sorumlulugunu tasiyamiyor sanirim.zavallı çocuk
Komsu cocugun sorumlulugunu tasiyamiyor sanirim.
E aşşağı götürürse evdeki işlerini dizilerini izleyemez :))Komsu cocugun sorumlulugunu tasiyamiyor sanirim.
Ya inanin ustum basim daginikken cöp atmaya dahi cikamiyorum. Sanki koridor onlarin mulku ben izinsiz giriyorum gibi hissediyorum.E aşşağı götürürse evdeki işlerini dizilerini izleyemez :))
Neden hap kadar daireye taşındılar acaba. Öyle sitelerde pahalıdır kiralar. Gidip 3+1 normal binada otursaymış 1 oda da çocuğunun oyun alanı olurmuş..
Garip insanlar ya.ayağını yorganına göre uzat demişler
Neyse.. Bence komşunla Sıkça karşılaştığın için , aşağıda çocuk oyun Alanları var orda daha rahat oynar deneyin bi diyebilirsin kırmadan. Anlar bence
Site yonetimi boyle konularda cok titiz sikayet oldugunda direk guvenlik geliyor fakat bu aileden sadece ben mi rahatsizim onu anlayamadim.Belli ki normal biri degil.
hic diyaloga girme. Sikayetci ol.
Artik bir sekilde adim atip bir sey soylemek zorundayim yeni tasindilar hemen sikayetci olmayayim dedim ama butun konusmalarini duyuyorum.Arkadaşın önerisi doğru
Yeni taşınmış ya bilmiyormuş şeklinde bir yaklaşım ile yerlerini tarif edin çocuk oyun alanlarının
sıkılıyor çocuk evde koridorda artık büyümüş de maşallah arkadaş edinir vs deyin
Tabi işine gelmiyo aşağı indirmek :) bende öyle bir sitede oturuyorum. Büyük daireler daha pahalıya geliyo.o Yüzden hap kadar daireyi tutmuşlardır diye düşünüyorum. Bence sen dediğimi dene. Ya da direkt yöneticiye aktar .uyarırlar derhal. Senin dediğini de bilmesin :) benim manyak komşum vardı şikayet etmiştim.kadın beni gördüğünde cık cık cık yapıyodu :))Ya inanin ustum basim daginikken cöp atmaya dahi cikamiyorum. Sanki koridor onlarin mulku ben izinsiz giriyorum gibi hissediyorum.
Evet kiralar pahali aidatlarda yuksek bu fiyata gayet genis bir evde oturulabilir. Cocugun evde hic ozel alani yok saniyorum.
Sitede cocuklar icin bircok aktivite oldugunun farkindadir ama isine gelmiyor diye dusunuyorum.
Yada benim ciktigimi goruyorsa kapidan musade edebilir her zaman dip dibe gelmek zorunda degiliz.
Nasil bas edicem bilemiyorum acikcasi.
Bitisik dairede ben oturdugum icin ve ayakkabilar benim kapimin onunu kapladigi icin sikayetin kimden geldigini tahmin etmek zor degil diye dusunuyorum :)Tabi işine gelmiyo aşağı indirmek :) bende öyle bir sitede oturuyorum. Büyük daireler daha pahalıya geliyo.o Yüzden hap kadar daireyi tutmuşlardır diye düşünüyorum. Bence sen dediğimi dene. Ya da direkt yöneticiye aktar .uyarırlar derhal. Senin dediğini de bilmesin :) benim manyak komşum vardı şikayet etmiştim.kadın beni gördüğünde cık cık cık yapıyodu :))
Ne çektim ondan
Benim hic ozelim kalmadi hanimefendi kapimin onu onlarin esyalariyla dolu evin dis kapisi direk mutfak ve salona acildigi icin koridordaki gurultu oldugu gibi evin icinde.Çocuğunla dialoğundan bellidir dengesiz oluşu sanada dengeli olmaya bilir , yani çoğu zaman duruş ve yüzünden anlarım insanları konuşulur mu yoksa sinirli mi diye bence bunu bilmelisiniz , kendi çocuğunu idare edemeyen komşuyu haydi hay idare edemez çocuğuna sinirli olup senden alır o sinir ve rahatlar
Benim hic ozelim kalmadi hanimefendi kapimin onu onlarin esyalariyla dolu evin dis kapisi direk mutfak ve salona acildigi icin koridordaki gurultu oldugu gibi evin icinde.
Hanimin kocasi hic uyarmiyor mu yada kendisi site kurallarina aykiri davrandiginin farkinda degil mi anlayamiyorum.
Benim hic ozelim kalmadi hanimefendi kapimin onu onlarin esyalariyla dolu evin dis kapisi direk mutfak ve salona acildigi icin koridordaki gurultu oldugu gibi evin icinde.
Hanimin kocasi hic uyarmiyor mu yada kendisi site kurallarina aykiri davrandiginin farkinda degil mi anlayamiyorum.
Komsu hanimin cocuguyla diyalogu ergen kavgasi gibi yaaa offf sunu ordan alma demedim mi gibi konusmalar duyuyorum. Gunde elli defa Of diyor sanirim. Ben uyarsam anlayacagini sanmiyorum en iyisi yonetimle konusmak.Bazı insanlar rahat ve disziplin ve kural tanımazlar utanma sıkılmada olmaz onlarda bunlar çlngene ruhlu kimbilir önceki yaşantısı nasıldı ?
Merhaba hanimlar 15 gun once 4 yaslarinda erkek cocuklari olan bir aile yan tarafimdaki daireye tasindi.
Ailenin kiraladigi yan daire 1+1 onceki kiracilar hep yalniz yasayan kisiler oldugu icin gurultu pek olmuyordu. Komsu ev hanimi, cocuk evde sıkılıyor sanirim diş kapilari acik cocukta surekli koridorda oyun oynuyor evde yeterli alani olmadigi icin boyle diye dusunuyorum. Sitede cocuklar icin bir cok park ve oyun sahalari mevcut guvenlikte ust duzeyde komsu hanim rahatlikla cocugunu disarida oynatabilir ama bunun yerine koridorda oynamasini tercih ediyor. Katta 12 daire var dış kapilarimiz nerdeyse bitisik eve her girip ciktigimda kadini ve cocugunu gormekten rahat edemez oldum. Ayni anda evden cikinca nerdeyse burun buruna geliyoruz. Ayakkabilari, cocugun oyuncaklari hep kapi disinda ve evin icinden surekli koridordaki cocuguna bagiriyor. Banyodayken seslerini duyuyorum evdeyken de cocuguyla sanki buyuk biriyle tartisiyormus gibi bagrismalar oluyor. Bu durumdan cok rahatsiz olmaya basladim kendi evime girerken kafam yerde yuruyorum komsu hanimin evini mahremini gormiyim goz goze gelmeyelim diye.
Simdiye kadar 12 daireden kimsenin sesini duymamistim yeni komsular sayesinde kattaki sukunet ortami dagildi.
Her oturdugum evde rahatsiz oldugum komsulari susarak cekmekten yoruldum eski dairemde de sorunlu ust komsu vardi kapiciya soyledim oda hic bulasmayin adam cok dengesiz demisti yalniz yasadigim icin tartismak istememistim.
Bu sorunumu yonetime mi soylemeliyim yada komsu hanimi ne diyip uyarmaliyim fikir verirseniz sevinirim.
Ilk once uyarirsaniz daha sonra sikayet ettiginizde siz oldugunu bilir. Sizde muhattap olmak istemiyorum diyorsaniz direk site yonetimine bildirin 12 daireden hangisi sikayet etti bilemez ve kendine ceki duzen verir. Zitlasabilcegi kimse de olmamais olur boylelikleSite yonetimi boyle konularda cok titiz sikayet oldugunda direk guvenlik geliyor fakat bu aileden sadece ben mi rahatsizim onu anlayamadim.
Evet cok kalabalik bir cok blogun oldugu bir site ve genelde calisan yalniz yasayan kisiler oturuyor bu nedenle simdiye kadar problem yasamamistim. O hanimda bu siteye tasindiginda cocugunun koridorda oynayamayacaginin her sohbetini kapi disinda edemeyeceginin farkinda degil sanirim.komsunuz zaten yol yordam bılıyo olsaydı ılk olarak 4 yasındakı cocukla buyuk ınsan gıbı kavga etmezdı.
ayrıca sanırım oturdugunuz yer hatrı sayıır bır sıte cunku guvenlıgı ıyı , oyun park alanlar var ve her katta 12 daıre mevcut. yanı buyuk bloklardan olusuyo. mutlakakı sıte yonetımı vardır. onlara durumunuzu anlatmakla olaya baslayabılırsınız bence.
Bende buna karar verdim cocuk oynasin neyse idare ediyim dedim ama anne cok umursamaz olunca yapacak bir sey kalmadi sorun sadece cocukta degil aksamlari kocasi spora gidiyor sanirim o asansore binene kadar adamla kapi agzindan konusuyor.Ilk once uyarirsaniz daha sonra sikayet ettiginizde siz oldugunu bilir. Sizde muhattap olmak istemiyorum diyorsaniz direk site yonetimine bildirin 12 daireden hangisi sikayet etti bilemez ve kendine ceki duzen verir. Zitlasabilcegi kimse de olmamais olur boylelikle