apartmanda neler olmalı??

ebrush1822

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2012
59
2
48
arkadaşlr daire sahıbıyım ve apartman yoneticisiyim apartman da değişiklikler yapmak istıyorum ve değişik fikirler arıyorum
düşündüklerim;
1-her apartnmanda olması gereken yangın tüpü
2-dış kapının zillerin oraya brosur koymaya yer (herkez apatmana gırmesın dıye)
3-apartman girişine kamera
4-apartnman boşluklarına otomatık parfum
5-boşluklara modern küçük çop kutusu ( sankı kımsenın evınde cop yok sıgara vs copler yerlerde)

buna benzer fıkırler arıyorum yardımlarınız için teşekkürler:)

1-girişe kitaplık bildiğim bir apartmanda var,herkes okumadığı kitapları koymuş,güzel bir kütüphane olmuş.
2-kapı yanındaki duvara ekmek gazete kutusu
3-kapı önüne paspas.
4-çim biçme/makinası.ağaçlandırma çiçeklendirme.
5-kömür kullanıyorsanız daha uygun fiyatlı bir kömürcüyle anlaşma
6-kapıcı görev ve servis saatleri ve hizmetler için toplantı yapabilirsniz.

Bence bir apartmanin saglam ve medeni kurallari oldugu surece gerisi teferruattir. Kimsenin evinde cop yok sanki hep yerlerde copler demissiniz. bunu ve bunun gibi apartmanda yasamanin gerektirdigi kurallar koyulur ve uygulanirsa cop kutulari yerlestirmek gibi bircok seyi yapmaya gerek kalmaz diye dusunuyorum.

Bence bir apartmanin saglam ve medeni kurallari oldugu surece gerisi teferruattir. Kimsenin evinde cop yok sanki hep yerlerde copler demissiniz. bunu ve bunun gibi apartmanda yasamanin gerektirdigi kurallar koyulur ve uygulanirsa cop kutulari yerlestirmek gibi bircok seyi yapmaya gerek kalmaz diye dusunuyorum.

düşüncenızde haklısınız apartmanın zaten bellı kuralları var fakat herkez maalesef uymuyor bu yuzden de bole sorunlar ortaya cıkıyor örneğin apartman temızlenıyor 2 saat gecıyor aradan bırısı sigara içiyor yere atıyor veya cocuklar yediklerini atıyor vs kımsenın umrunda değil bıde merkezde bı bına benım bıle mısafırlerım gelınce ben rahatsız oluyorum apartmanın bu halınden o yuzden bole bişey dusundum
ve apartmanı görsellik acısından guzelleştirmeye çalısıorum yanı değişik fikirlere ihtıyacım var.

Benim de aklıma gelende, tabi balkonu müsait bir yer ise, balkona, ipe çamaşır asmayı yasaklamak. Görüntü kirliliği yapıyor bence :) şimdi ne güzel çamaşır askılıkları var. Çoğu sitelerde, binalarda böyle bir kural var :)

Son düzenleme:
apartamn merkezde bulunuyor ve şehiriçine bakıyor kapıcımız yok maalesef.alt katta oturan 2 daire var ev sahıplerı apartman butunluğunu bozan insan lar nerdeyse dusunun bı apartman bosluğunda çay demleyıp kahvaltı yapıolar 2 saat oturup dedıkodu yapıolar sankı benımm evdeler gurultuden durulmuyor.neymış orda oturmaları na kımse laf soleyemez fln filanmış zor iş wlla

yönetci olduktran sonra normal zılleri diafonlu zıle cevırdık kullanım amacı değişti sohbet aracı olarak kullanılıyor dusunun yanı.

Back