• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Apartman görevlisi

Yani siz verdiniz diye sorgusuzca alıp, düşünmeden coluguna çocuğuna yedirse daha mı kıymet bilen bir insan olacaktı ? Sonuçta bir insan ve her ne kadar seçtiği kelime yanlış olsa da gayri ihtiyari bir tepki vermiş olabilir.. yani sorunuzun cevabı : evet fazla abartmışsınız.

Son düzenleme:
Gecen annemde bana getirmis sucuk ilk sorduğum nerden aldin oldu o mana da sormustur ama. Komsum fln verse sormam yani temiz mi diye ayiptir. Ama soyle dusun belki de ona hep herseyin kotusunu verenler denk gelmis olabilir mi ? Ya da sucuk ozelinde boyle demistir takilmayin

Apartman görevlisi deyince aklınızda niye fakir ama gururlu bir profil canlanıyor ki? Alma diyenlere laf söyleyeceğinize siz algilarinizi düzeltin.
Benim evlenmeden önce oturduğum yerdeki apartman görevlisinin hem arabası var hem de oturduğu ev de fıstık gibi sitede ev. Üstelik her masrafı da sitede oturanlar tarafından karşılanıyor. Helali hoş olsun. Adamın oturduğunda, malında gözümüz yok.
Kadın ilk defa bir şey vermemiş apartman görevlisine. Daha önce birçok kez şey vermis. Sucuğu verdiği anda da temiz mi diye sormuş. Belki o an helal kesim mi, ne eti anlamında sormuş olabilitesi var ama temiz mi diye zart diye sorarsa bu karşı taraf açısından da yanlış anlaşılır.
Birdaha verme diyenlerin demek istediği de bu tarz bir şeyi bundan sonra vermesin, daha normal şeyler versin anlamında.
Gayette çoğunun durumları iyi olmuyor , bizim binadaki komşular apartman görevlisine tarihi geçmiş , eski püskü şeyleri veriyorlardı çok utanmıştım hepsinden, durumları iyi insanlar bunu yapabiliyorlar yemedikleri iki üç günlük tatlıları veriyorlardı görgüsüzler , sizin tek gördüğünüz örnek üzerinden gitmeniz çok yanlış hepsi öyle değil... Bizim ülkemizde ne iyilik yapmayı biliyorlar ne hayır işlemeyi bilşyorlar sorsan sevap kazandılar, ben konu sahibinin fazla büyüttüğünü düşünüyorum belki o an doğru kelimeyi bulamamıştır temiz mi demiştir hemen kötüye yormaya çok meraklıyız bazı şeyleri

Maalesef bizim toplumumuz da bazı insanlar tarafından iyilik kavramının içi boşaltıldı. Hatırlarsanız deprem döneminde insanlar yırtık, kullanılmış kıyafetlerini elden çıkarma odaklı çuvallara basıp göndermişti. Sanki oradaki insanlar buna muhtaçmış gibi tavır takınıldı. Ya da ne bileyim kurban etinde yağlı eti koyup et getirdim diyen insanlar var. Çokça örneklerin artırabiliriz. Böyle düşüncesizliklerin ve bencilliklerin olduğu bir dünyada adamın sorgulamalarını mazur görün.

Back
X