Apartman görevlisi

matematik bilmez matmazel

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2024
10
3
1
Eşim bir yerden kangal sucuk yaptırmış baya dolgun birtanesi iki sucuk gibi beş tane var.700 müş 650 liraya ben de ramazan diye birtanesini apartman çalışanına verdim adam"bana bu temiz mi?"dedi."Ben de temiz" dedim.şaşırdım
Birine bişey vereceğim zaman kendim en iyi ne yiyorsam onu veririm.eşim muzu özel biryerden getirir kasayla.bir poşet yapıp gene apartman görevline vermiştim.hep tatlı falan yaparsam veririm.
Ayıptır söylemesi eşim herşeyin en iyisini alır ucuza kaçmaz kötüsünü insanlara verecek kişiler de değilim.görvelinin öyle demesi beni şoka uğrattı annem de birdaha verme dedi komşularına falan ver dedi.ben mi abartmıyorum

Eşim bir yerden kangal sucuk yaptırmış baya dolgun birtanesi iki sucuk gibi beş tane var.700 müş 650 liraya ben de ramazan diye birtanesini apartman çalışanına verdim adam"bana bu temiz mi?"dedi."Ben de temiz" dedim.şaşırdım
Birine bişey vereceğim zaman kendim en iyi ne yiyorsam onu veririm.eşim muzu özel biryerden getirir kasayla.bir poşet yapıp gene apartman görevline vermiştim.hep tatlı falan yaparsam veririm.
Ayıptır söylemesi eşim herşeyin en iyisini alır ucuza kaçmaz kötüsünü insanlara verecek kişiler de değilim.görvelinin öyle demesi beni şoka uğrattı annem de birdaha verme dedi komşularına falan ver dedi.ben mi abartmıyorum
Verme birdaha

Abartiyorsun bence boşuna takilmissin, kb.m da bize getirdi bikac gün önce eşim sipariş vermiş onun aldığı yere, bilmiyordum nerden aldigini bin kere sordum nerden aldın temizliğinden emin misin diye, neden sorulmasin ki bildiği bir yerden mı değil mi değilse güvenilir mi bilmek isterim yani, kv.m bile sordu eşine

Artık vermem kalbim de kırılır gibi oldu hahah
Bazı insanlar farkında olmadan niyetlerini farklı şekilde yansıtiyor. Hani nerden aldınız vs bir nebze sorulabilir ama temiz mi biraz şey bir soru 😁 Belki o an farkında bile degildi ama o yüzden bu tarz bir şey vermeyin bence birdaha

Bazı insanlar farkında olmadan niyetlerini farklı şekilde yansıtiyor. Hani nerden aldınız vs bir nebze sorulabilir ama temiz mi biraz şey bir soru 😁 o yüzden bu tarz bir şey vermeyin bence birdaha
ben bile elli kere soruyorum temız mi helal kesim mi nerden aldın kaça aldın nie ucuz var bir bit yeniği kesin at eşşek die en son eşim kendı hayvan alıp kesmeye başladı bıktım senden die 🙈

ben bile elli kere soruyorum temız mi helal kesim mi nerden aldın kaça aldın nie ucuz var bir bit yeniği kesin at eşşek die en son eşim kendı hayvan alıp kesmeye başladı bıktım senden die 🙈
😁😁😁 Kız satın alırken tamam sor tabi ama biri getirdiği zaman temiz mi diye sormakta ne bileyim shshhs emin değilsen en fazla alır yemezsin yani 😁

Bende bende 😂😂 temiz kesimhaneli bı kasap buldular, senelerdir aynı esnafmis temizlik garantisi verdiler öyle kabul ettim, tabii ki içerigini soruyoruz ya merak etmeyen var mı ki böyle ürünleri 😂😂 hele şu son dönem gıda sahtekarliklari falan duyulduktan sonra 🤦🏻‍♀️

Şöyle birşey de yasamistim, arkadasimizin arkadaşıyla tanıştık yemek yiyelim dedik üni.deydim o zamn bize öve öve bitiremedi kafenin pizzasini, iyi dedik alalım, adam içeriğini söylüyor domuz pastirmasiyla yapiliyormus, diyor ki ne olacak ben hep yiyorum çok güzel yiyin, biz şok biz iptal hepimiz anlık doymustuk 😂😂😂 içerik sormak önemli 😂

Et ürünleri konusunda insanların dini veya sağlık açısından hassasiyetleri olabilir. Yardım amaçlı veriyorsanız bence yiyecek değil para verin, hediyeleşme amaçlı verdiyseniz de bir daha hediye vermezsiniz

Bu zamanda kim kime ne veriyor
Helede sucuk verince sasirmis adamcagiz, bence ondan sormus

Şöyle ki genelde insanlar kötü olan yada kullanmadığı şeyleri,eskilerini verdikleri için apartman görevlisinin bunu sormasını doğal buluyorum. Bir daha verme diyenlere şok olmak lazım bence. Aldırmayın hayır yapıyorsunuz komşularınızın ihtiyacı yok ama o apartman görevlisinin evine kim bilir en son ne zaman sucuk girdi bir düşünün...Bir daha vermeyin diyenlere pes. Empati yapmak zor mu

Şöyle ki genelde insanlar kötü olan yada kullanmadığı şeyleri,eskilerini verdikleri için apartman görevlisinin bunu sormasını doğal buluyorum. Bir daha verme diyenlere şok olmak lazım bence. Aldırmayın hayır yapıyorsunuz komşularınızın ihtiyacı yok ama o apartman görevlisinin evine kim bilir en son ne zaman sucuk girdi bir düşünün...Bir daha vermeyin diyenlere pes. Empati yapmak zor mu
Apartman görevlisi deyince aklınızda niye fakir ama gururlu bir profil canlanıyor ki? Alma diyenlere laf söyleyeceğinize siz algilarinizi düzeltin.
Benim evlenmeden önce oturduğum yerdeki apartman görevlisinin hem arabası var hem de oturduğu ev de fıstık gibi sitede ev. Üstelik her masrafı da sitede oturanlar tarafından karşılanıyor. Helali hoş olsun. Adamın oturduğunda, malında gözümüz yok.
Kadın ilk defa bir şey vermemiş apartman görevlisine. Daha önce birçok kez şey vermis. Sucuğu verdiği anda da temiz mi diye sormuş. Belki o an helal kesim mi, ne eti anlamında sormuş olabilitesi var ama temiz mi diye zart diye sorarsa bu karşı taraf açısından da yanlış anlaşılır.
Birdaha verme diyenlerin demek istediği de bu tarz bir şeyi bundan sonra vermesin, daha normal şeyler versin anlamında.

Apartman görevlisi deyince aklınızda niye fakir ama gururlu bir profil canlanıyor ki? Alma diyenlere laf söyleyeceğinize siz algilarinizi düzeltin.
Benim evlenmeden önce oturduğum yerdeki apartman görevlisinin hem arabası var hem de oturduğu ev de fıstık gibi sitede ev. Üstelik her masrafı da sitede oturanlar tarafından karşılanıyor. Helali hoş olsun. Adamın oturduğunda, malında gözümüz yok.
Kadın ilk defa bir şey vermemiş apartman görevlisine. Daha önce birçok kez şey vermis. Sucuğu verdiği anda da temiz mi diye sormuş. Belki o an helal kesim mi, ne eti anlamında sormuş olabilitesi var ama temiz mi diye zart diye sorarsa bu karşı taraf açısından da yanlış anlaşılır.
Birdaha verme diyenlerin demek istediği de bu tarz bir şeyi bundan sonra vermesin, daha normal şeyler versin anlamında.
Bir daha verme derken bu tarz birşey verme diyin o zaman. Sizin apartman görevlisi zengin diye hepsinin durumu bu şekilde değil. Böyle genelleme yapamazsınız algısını düzeltmesi gereken sizsiniz.

Kötü bir niyeti olsaydı daha önce verdiğiniz şeyler içinde aynı soruyu sorardı. Bir anlık gaflette bulunmuş olabilir adam. Belki sonradan kendide demiştir ayıp mı oldu acaba vs diye. Çok üzerinde durmayın, siz hayır işlemişsiniz işte.

Back
X