EV ALDINMI TATLIM MERAK ETTİMKizlar hepinize iyi geceler. Yeni evlenicem ve nisanlimla Allah kismet ederse kendi evimizi alacagiz. Yaklasik 1 aydir ev ariyoruz ve butcemize gore cok fazla bir secenek yok. Simdiye kadar icimize sinen yalnizca 1 ev var, isime 10 dk mesafede konumu gayet iyi evin ici full tadilatli mutfagi beyaz led isiklari var yalniz kafami kurcalayan tek sorun; mutfagi apartman bosluguna bakiyor ve ayni bosluga bakan 1 tanede balkonu var mutfagin. Soyle dusundum o balkonu pimapenle kapatirim patatesimi soganimi
Balkona koyarim. Suna dikkat ettim o bosluga bakan diger daireler mutfagi ayni yere bakmiyor yani yemek kokusu yoktu eve baktigimda aksam 8 gibiydi ve mutfak isigi acilmak zorundaydi cunku loş gorunuyordu..evi slacagimiz icin ileride pisman olmak istemiyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
EV ALDINMI TATLIM MERAK ETTİM
bu evli almadında hangi evi aldın merak ettim kızsen alıntı yapmasan hatırlamazdım bile.. :) gözümde canlandı koskoca mazi :)) yok hayır bu evi almadım pişmanda değilim açıkcası
bu evli almadında hangi evi aldın merak ettim kız
bana kalırsada iyiki almamışsın bu evi
amin cnm bende ev almak istiyorum,bununla alakasız bir ev aldım mutfağı ara ara açık olduğundan gözüme batsada çok şükür ki mülküm deyip oturuyorum darısı tüm ev isteyenlere inşllah
amin cnm bende ev almak istiyorum,
küçük olsun benım olsun diyorum.
ama aile büyüklerimiz amerikan mutfağı pek istemiyolar.
sorun yaşarsınız filan dediler bizde vazgeçtik amerikan mutfaktan
evet cnm bende aynen öyle düşünüyorum inş. hayırlısı olur teşekkürler bu aradaaslında doğru diyorlar,şöyle düşünün misafiriniz var ve yemek hazırlıyorsunuz orda hazırlık yaparken görülmek istemem,ayrıca mutfağın yağı kokusu koltuklara siniyor.
ama ayrıca misafir odan var ise sorun olmaz,temizliğini de düzenli yaparsın.
acele etmeye gerek yok,her taraflı düşün ona göre karar ver.