Kizlar hepinize iyi geceler. Yeni evlenicem ve nisanlimla Allah kismet ederse kendi evimizi alacagiz. Yaklasik 1 aydir ev ariyoruz ve butcemize gore cok fazla bir secenek yok. Simdiye kadar icimize sinen yalnizca 1 ev var, isime 10 dk mesafede konumu gayet iyi evin ici full tadilatli mutfagi beyaz led isiklari var yalniz kafami kurcalayan tek sorun; mutfagi apartman bosluguna bakiyor ve ayni bosluga bakan 1 tanede balkonu var mutfagin. Soyle dusundum o balkonu pimapenle kapatirim patatesimi soganimi
Balkona koyarim. Suna dikkat ettim o bosluga bakan diger daireler mutfagi ayni yere bakmiyor yani yemek kokusu yoktu eve baktigimda aksam 8 gibiydi ve mutfak isigi acilmak zorundaydi cunku loş gorunuyordu..evi slacagimiz icin ileride pisman olmak istemiyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Balkona koyarim. Suna dikkat ettim o bosluga bakan diger daireler mutfagi ayni yere bakmiyor yani yemek kokusu yoktu eve baktigimda aksam 8 gibiydi ve mutfak isigi acilmak zorundaydi cunku loş gorunuyordu..evi slacagimiz icin ileride pisman olmak istemiyorum fikirlerinizi alabilir miyim?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi