apandisit mi?

gulsahmadan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
469
37
48
32
mrb cocuklugumdan beri sag yanim agrir su an 27 yasindayim agri 1 gun surer gecer bir kac ay sonra yine baslar elimizi belimize koyariz ya orasi agriyor baska belirti yok annemde apandisit varmis acaba bendede mi var?

Elini beline koyduğun yerde olmaz apandist ağrısı sağda göbek deliğine yakın yerde olur ayrıca sürekli olur şiddetli olur bıçak saplanmış gibi ağrır muhtemelen böbreğinde iltihap var bol su iç birde sağ yana edildiğin zaman ağrıyorsa bilki böbreğin ağrıyor yinede dr git

Apandisit agrisi akut gelisir. Yani hizli ve giderek artarak. Birde tam yeri : gobek deliginizin sagina dumduz.ilerleyin ve o alani dörde ayirin alt sag kadran apandis bolgesidir. Tarif ettiginiz kisim ayri
Gaz bile olabilir

Mutlaka iyi bir uroloji doktoruna gidin muhtemelen idrar yolu enfeksiyonu böbreğe çıkmış bol su için ağrı kesicilerden uzak durun böbreğiniz bu tip ilaçları kaldırmıyor muhtemelen birde genital temizliğe çok dikkat edin iç çamaşırını sık sık değiştirin böbrekte kis vs iltihap olabilir bol su için saraçoğlunun karnı bahar ve lahana kürünü yapın ve tuz çok kullanıyorsanız hayatınızdan çıkartın böbreği mahveden tuzdur

benim kafar su icen yok her dakika iciyorum ama lafin gelisi degil gercekten

asiri su iciyorum zaten agri kesicide icmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…