Apandisit mi acaba ?

E

esindin

Ziyaretçi
arkadaslar,

midemin sag alt bolumu agriyor..apandisit midir acaba?
hic apandisitagrisi ceken oldu mu aranizda? doktorum apandisit olsaydi baslar ve hic bitmezdi diyor..ama benimki gidip gidip geliyor..korkmaya basladim..

canm ben apandisitten ameliyat oldum.anlatayım.sağ bacağım ağrıyordu sürekli benim karnım ağrıyordu.büyük ve küçük tuvaletimi yapamıyordun.midem bulanıyordu.sürekli kıvranıyordum ağrıdan.benimkini 3 gün anlayamadılar.en son okuldan apar topar acile kaldırdılar o şekilde acil ameliyata aldılar ve benim bu süreçte apanisit patlamış .beni acil aldılar.ameliyatta da ben ölümden döndüm.çünkü ameliyat bitince,nefes almamı sağlayan dış boruyu çıkartmışlar sanırım ,benim kalbim durmuş.kalp masajıyla hayata dönmüşüm canım.2001 de oldum ozaman üniversitede başka bir ildeydim.ailem falan kimse yoktu sadece arkadaşlar vardı yanımda.sağolsunlar.yani belirtileri değişirmiş kişilere göre.ve bana bu bir kaçgünlük sürede bir ton test yapıldı.kan idrar dışkı ultrason hiçbirinde kesin tanı koyamadılar.o yüzden arada git doktora.mutlaka ihmal etme testlerini de yaptır.çok geçmiş olsun canım.
unutmadan bir de mide değil kasığın sağ yanı acır genelde canım.

mutlaka doktora goster apandist sonucta bende gaz sikismasi olmustu sag tarafima vuruyodu doktor demisti

canım korkma ama ihmalde etme. öyle bir ağrı bende de oldu apandst sanıp yatırdılar sonra vazgeçtiler 10 gün yattım hastanede ama sebebi bulunamadı bu aralar benim ağrımda başladı. apandist olup olmadığı en basit nasıl anlarsın yere çömel çiş ediyormuş gibi. çömelebiliyorsan apandist değil ..

arkadaşlar,

saolun...doktora gittim..doktor FMF (akdeniz ateşi) olabilir dedi..
şimdi kan testlerinin sonuçlarini bekliyorum..

ben bu şikayetleri uzun süre yaşadım hiç bir doktor tanı koyamadı taki apantist patlama safasına gelince anladılar müzmin apantistmiş benimki farklı belirtiler veriyormuş onun için ihmal etmeyin geçmiş olsun

X