merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce apandisit ameliyatı oldum patlamadan alındı ama ameliyattan sonra karnım inanılmaz şişti ödem oldu.genel şişliklerim inmesine rağmen dikiş bölgemde enfeksiyon oluştu biraz sert ve şiş, doktorum antibiyotik verdi 6 gündür kullanmama rağmen enfeksiyonum aynı duruyor.Aranızda daha önce böyle bir durum yaşayan var mı? varsa ne kadar sürede geçti?
çok geçmiş olsun canım.valla benim baya problemli oldu ya önce 1 hafta sonunda geçer gibi oldu sonra enfeksiyon oldu tekrar şişti antibiyotik kullanmaya başladım ondan sonraki 1 hafta sonunda orası patladı ve içinden sivilce sıkar gibi iltihap sıktırmaya gittim hastaneye 6-7 gün boyunca.ama iltihap bitince indi, yani inşallah iltihabın falan olmazsa 1 hafta max 2 haftaya iner diye düşünüyorum
çok geçmiş olsun canım.valla benim baya problemli oldu ya önce 1 hafta sonunda geçer gibi oldu sonra enfeksiyon oldu tekrar şişti antibiyotik kullanmaya başladım ondan sonraki 1 hafta sonunda orası patladı ve içinden sivilce sıkar gibi iltihap sıktırmaya gittim hastaneye 6-7 gün boyunca.ama iltihap bitince indi, yani inşallah iltihabın falan olmazsa 1 hafta max 2 haftaya iner diye düşünüyorum
canım senin sadece dikiş yeri mi şişti tüm karnın mi benim karnimin tamamı çok şişti. büyük tuvaletimi de yapamadım Afedersin sadece su geliyo arka taraftan