AÖF'e 22 Yeni Bölüm Geliyor

Merhabalar Türk Dili Edebiyata Önlisans Mezunları Direk Geçiş Yapabiliyolarmı Yoksa 4 Yıl Okumalarımı Gerekiyooooo

canım geçiş yapılmıyordur zannedersem ama ikinci üniversite olduğu için sınavsız tercih etme şansın olabilir o da kesinleşmedi henüz ama büyük ihtimal olur bu durumda da 1. sınıftan başlaman gerekecek.

evet zannedersem tekrar aynı şekilde başka bölüm okuyabilirsin canım ama yine de bir açıköğretim bürosundan kesin sonuç almak gerek.

Selam Arkadaşlar
Bende OSS ye girdim bu yıl 260 puan falan aldım ama örgüne yetmiyordu tabi
uluslararası ilişkiler yazdım
ve bu bölümü çok istemiştim yazdıktan sonra neden bilmiyorum çok pişman oldum
((((((((((((((
keşke muhasebe falan yazsaydım diyorum şimdi
çünkü iş seceneği çok fazla yok
siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar bu bölüm ile ilgili

asel bence bölüm çok iyi muhaseben de kat kat iyi hiç pişman olma, derslere iyi çalışıp bir an önce mezun ol bence önü çok açık bir bölüm. eminim ilerleyen yıllarda çok talepden dolayı puanla almaya başlayacak açık öğretim bölümlerinden biri.

Çiçek cevapladığın için teşekkürler ama ne bilim sanki iş seceneği çok azmış gibi geliyor
ben üniversite kazandım zamanında ama okumadım
ve herkesin sadece uzaktan baktığı bir bölümdü
o zamanki düşünce ile gitmedim
bunun eksikliğini inan çok yaşadım
iş başvurularında üni mezunu olda ne olursan ol mantığı var
onun için hani muhasebenin açıkta kalma şansı olmadığını düşünüyorum
her şekilde özel bürolarda bile çalışma şansları var
off kafam öle karışıkki anlatamam

ben halkla ilişkiler 2 yıllık bölümdeyim bölümümü değiştirmek istiyorum acaba 4 yıllık bölümlere geçiş yapabilirmiyim yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…