aöf'de okuyanlar mezunlar iş hayatınız ??

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
ben bu sene iktisat 3.sınıf oldum ama iyi bir iş bulacagım konusunda ınancım kalmadı sankı bosuna okuyorum

mezun olsam bakıyorum ılanlardan ingilizce ıyı derecede deneyım sahıbı vs..

alanınızla ılgılı bır ıs bulabıldınız mı ?

lise mezunu iken hangi işi buluyorsam yıne onu buluyorum anca

fikri olanlar yazsın lutfen..hangi işlerde hangi bölülerde çalışıyorsunuz birbirimize fikir verelım burdan ..

bırde aöf'de mı okuyorsun dıye kucumsuyorlar 1.ve 2.sınıf zordu yanı benım ıcın sızler ne dusunuyorsunuz

Son düzenleme:
canım bende bu sene mezun oldum işsizim kendime pek fazlada güvenmiyorum açıkçası aöf diye bi de dil, tecrübe vs vs çok zor ya. ben evliyim onun için önceliklerim farklı diye de iş seçiyorum kısacası iii değil inş kpss olur bütün umudumuzu ona bağladık. merak ediyorum aöf mezunları iş bulabildi mi, ne iş yapıyor lütfen cevap arkadaşlar ?

bnde önlisans dipl. alabilseydim bu yıl çok iyi olacaktı hazır kpssde ertelenmişken bol bol çalışacaktım ama kısmet olmadı okul bitiminde memurluk olsun istiyorum bende özel sektör vahim durumda tabi.şimdiden ingilizcemi geliştirmek istiyorum ama kelime ezberleme ile başladım 3. sınıfın sonunda ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum ve bu arada alabildiğiniz kadar sertifika alın bence belki ehliyet kursuna gidebilirm bu yıl.

benım ehlıyetım var araba olmayınca ıse yaramıyor bunu anlamadım ıngılızce bılgısayar sertıfıkam var oylece duruyor
özel sektor sertıfıka ıstemıyor deneyım ıngılızce gozlerındekı bulut ıngılızceyı nasıl calısıyorsun bende bu yıl 3.sınıfım

kendıme guvenıyorum deme dıycem ama bende aynı duruma geldım bulanlar okurken calısıyor bıtırınceye kadar beklememk gerekıyor deneyım olması ıcın
lıse mezunuyken buldugum ısıde ıstemıyorum bosuna okuyorum gıbı gelıyor bazan cok azımlıyım aslında kpss tamamen guvenmek de yanlıs gıbı gelıyo ya olmassa ozel olmalı

bu arada yazmanıza sevındım kendımı bu konuda cok yanlız hıssetmeye baslamıstım acıkcası fıkır verırız hıc olmassa

fountain canım, çok doğru ilk önce deneyim gerisi boş gibi geliyor bana. ben kpss güveniyorum inş. olur.özel çok zor ya evlide olunca zaten berbat ama yinede özel düşünürün inş. iii bir iş bulursam şu ortamda da çoook zor benim ehliyet yok almam gerek. ingilizcem orta ama kendimi geliştirmeye çalışıyorum kursa da gitmeyi düşünüyorum herkesin şansı açık olsun şimdiden...

Ön muhasebe olarak görev alıyorum..Mezun olunca özel sektörle ilgili umudum yok açıkçası.Hepimizin orta umudu KPSS sanırım :) Bu sene önlisans düzeyinde de giricem.Hayırlısı olsun hepimiz için :)

Ön muhasebe olarak görev alıyorum..Mezun olunca özel sektörle ilgili umudum yok açıkçası.Hepimizin orta umudu KPSS sanırım :) Bu sene önlisans düzeyinde de giricem.Hayırlısı olsun hepimiz için :)

halkla ılıs bıtırmıssınız ön muhasebe çalışıyorsunuz sanırım muhasebe bılgınız var ııyı yanı ısınızden memnun musunz özel sektorde umudum yok demısssınız de hepımız ıcın hayırlısı olsun ama ıssız olmak cok zor

ben bu sene mezun oluyorum büte klamıştım sorulara baktım geçiyorum ama özel sektörden benimde umuudm yok inligizce ilk seviye bilgisayar ehliyet bilmem ne serifikaları var ama ne işe yaramıyor genel olarak yapıgımız meslek sekreter muhasebe ..kpss giricem bakalım inş olur .. bu arada ben unv hazırlanırken öğremenimiz şunu sölemişti boğaziçini biirmediğin sürece hangi unv bitirirsen bitir iyi bir işe girmen arkandaki dayına bakar.. Çok üzgünüm çoook

iş için 2 şart var1.Deneyim
2. Tanıdık
Aöf ten 4 yıllık okumak mı
Örgün 2 yıllık mı desen,örgün derim
Aöf artık çok geçerli değil gibime geliyo,onun yerine dil ingilizce kursu vs vs ile kendini geliştirmek daha önemli bece,okuyanlar memnun kalır inşallah aöf ten ben başladım memnun kalmadım ve bıraktım

2 yıllık orgun okudunuz 3 e devam ederken mı bıraktınız aöf yı ben aöfden memnunum bıterse ınsallah ama iş durumum kısmet kendını gelıstırmeye baglı dıl falan mesela bu arada ne iş yapıyorsunuz

Muhasebe işi yapıyorum,bugün firmaya Hindistan dan misafir gelecek dil bilmeyi çok isterdim mesela,aöf harç masrafı yapacağıma dil kursuna yazılırom ilçede oldugum için dil kursuda yok :1no2: genelde eğitim den önce deneyime bakılıyor ben en azından iş ararken edindiğim tecrübe,iş görüşmesinde bana hangi bölümden mezun oldugumu bile sormadılar ne biliyorsun diye sordularyerimseniben 2 yıllık okurken staj yaptım 3 ay keske hem okula gidip haftada bir günümüde muhasebe bürosunda geçirse idim bunun pişmanlığını halen yasıyorum :2:

aöf li olarak mezun olunca işe girmek çok zor torpiliniz varsa ancak girebilirsiniz çünkü aöf nin derslerindeki içerikle örgünde görülen içerik aynı değil örgünde daha yoğun daha bilerek işleniyo aöfde hoca yok ders yok neyi nasıl öğrencekki öğrenci tek şans bilgisayar ingilizce gibi alanlarda kendinizi yetiştirmek ki onu yapıncada iş garanti değil ne yazıkki iibf olarak özellikle türkiye geneline baktınızda çok fazla bu bölümlerden mezun olmuş öğrenci var örgünden orta halli üniden mezun olan kişiler işsizken aöfden bitirip işe girmek büyük maharet olup daha ziyade kpssye bakıyo özel şansı çok az off içim sıkıldı benimde herkesin gönlüne göre olsa keşke:)))inşallah herkes dilediği gibi bir iş sahibi olur her şeye rağmen en öenmlisi umudu kaybetmemek:))a.s.:teselli:

açıköğretim zaten daha cok memur olmak icin okunuyor..kpss ye giriceksin falan..yada alese girip yüksek lisans yapıcaksın..özelde sansımız düsük ki zaten su zamanda özel de cazip değil..rekabet var yorucu ve garantin yok..kriz var diyip anında isten cıkarılabilirsin..yapılcak sey kpss ye kasmak bence..
acıkogretim benim icin de yetersiz..ama liseden ve önlisansdan bir basamak üstte olmak için okuyoruz..2 yıllık örgünden daha degerli oldugunu düşünüyorum 4 yıllık açıköğretimin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…