ben de üniversiteyi bitirdikten sonra tekrar öss'ye girerek halkla ilişkiler okumuştum, ama sadece 2 yıllıktı o zamanlar.
matematik derken, ortak derslerden yanlış hatırlamıyorsam sadece "iktisada giriş" vardı matematikle ilgili. ama değişmiş olabilir tabii.
Benım de bıldıgım ıkı yıllık halkla ılıskıler bolumunde matematıkle ılgılı bırsey yok:1closedeyes:
Genel - kültür derslerinin hepsini zorunlu örgün eğitimdede bu böledir. { Türkçe, matematik, tarih, ingilizce } Bu dersleri almadan bir üst sınıfdaki dersleri alamassınız.
aöf nin zorluğu nedir ? örgün öğretim olmaması..
-ama tabi imkânlar dahilin de ise bir nevi sağlanabilecek gibi de esnek bir durum-..
zaten zorunlu derslerin kendi çapında zorluğu da cabası..
birkaç ekstra yaprak için,
zor/kolaydansa, eğiliminiz olan bölümü tercih etmek
dgs ile 3.sınıf işletmeye geçmiştim
bu sene edebiyattan muafım
halbuki iş hukuku,maliyet,vergi,finansal,mali tab.
gibi derslerden de muaf olsaydım ne güzel olurdu
bu dersleride gördüm çünkü
normalde başka örgün öğretimde tekrar okusam
bu dersleri gördüğüm için muaf tutuyorlar.
ama açık öğretimde bu derslerden muaflık yok!!
hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim hanımlar.halkla ilişkiler 2yıllık mı,2yıllık okumak istemiyorum,bu durumda 4yıllıklardan kamu yönetimi aklıma yattı,ilk iki yıl dersler aynıysa en azında 3 ve 4.sınıfta mat.la uğraşam.anladığım kadarıyla tek derste kalsa okul bitmiyor.peki ya öss nasıl olacak EA çıkışlıyım sözel derslere çalışırsam yaparım ama mat.yapmazsam taban puan gelmez mi(ay ne bedavacı gördüm kendimi:) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?