4 yıllık sosyal hizmetler açıldı anadolu universitesine. Ataması iyi bir bölüm. Taban puanı 353.Merhaba kızlar . Ben aöl de okuyorum 191 kredim var 1 puan kaldı . Onu bu dönem hallederim. Fakat size sormak istediğim ben suan boşanma asamasindayim ve bir buçuk yaşında bir oğlum var yani benim için biraz kolay dicem artık . Kolay bi bölüm hangisi acaba hiç bir bilgim yok bu konuda . Atama derdide olmasın istyrum bliyorum çok şey istiyorum :) ama siz yardım edersiniz bana
Allah sizden razi olsun ya inanin çok yardımcı oldunuz . Peki bölüm olarak sosyal hizmetler mi önerirsiniz yani bende sosyal hizmetler düşünüyorum amaAçıköğretim.
Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi diye geçiyor.
Vize sınavları internet üzerinden yapıliyor final sınavı ise yaşadığınız şehirde merkezi var ise yaşadığınız şehirde yapılır yok ise en yakın ilde yapilir.
Kitap vermiyor elektronik olarak internet üzerinden yüklenir. Bütünleme var.Harcı 1.dönem 950. 2.donem 950.
Anadolu Üniversitesi ise kitap veriyor vize ve final sınavları yaşadığınız şehirde yapılıyor butunleme yok.harc normal de 205 tl AMA SOSYAL hizmetlerde farklı olabilir 225 olabilir. 1.dönem 225.2.dönem 225.
Evet. Ben işletme okuyorum ama sosyal hizmetleri secseydim diyorum bazen.Allah sizden razi olsun ya inanin çok yardımcı oldunuz . Peki bölüm olarak sosyal hizmetler mi önerirsiniz yani bende sosyal hizmetler düşünüyorum ama
Devlette açık evet 4 yıllık sosyal hizmetlerin.Onu açık mi peki ya ben atama olsun istemiyorum da
2 yıllık bölümü 4 yıllıga mi tamamlama istiyorsunuz 3.sınıftan. yoksa yine 2.universite kapsamında sil baştan 1.sınıftan mi istiyorsunuz.Ya kizlar bilgisi olan cevaplayabilir mi? Bende aof onlisans büro Yönetimi ve yonetici asistanligini okuyorum. Ikinci unviversitem bu benim. Ben bunu 4 yilliga cevirmek istiyorum hangi 4 yillik lisans bolumleri secebilme hakkim var?
Canim ben önlisans okudugum bölümü 4 Yıllığa cevirmek istiyorm. Yani büro yonetimi bölümünden 3.cu siniftam devam etmek istiyorum ama hangi bolumleri secebilirim onu merak ediyorum :))2 yıllık bölümü 4 yıllıga mi tamamlama istiyorsunuz 3.sınıftan. yoksa yine 2.universite kapsamında sil baştan 1.sınıftan mi istiyorsunuz.
Eğer 2.universite kapsamında düşünüyorsanız kaydinizi sildirip istediğiniz 4 yıllık bolume Yazilirsiniz lisans sosyal hizmetler hariç.
Kayıtlar yakında basliyacak. Anadolu Üniversitesi.
9 eylül. 22 eylül du yanlış hatirlamiyorsam 2.universite. Yinede tam tarihe bakın üniversite web sitesinden.
Isletme Maliye kamu yönetimi Çeko uluslararası ilişkiler iktisat. Konaklama işletmeciliği. 3.sınıftan başlar. Ama seneye dikey geçiş sınavı ile alacakmis. Orgunde olduğu gibi.Canim ben önlisans okudugum bölümü 4 Yıllığa cevirmek istiyorm. Yani büro yonetimi bölümünden 3.cu siniftam devam etmek istiyorum ama hangi bolumleri secebilirim onu merak ediyorum :))
Evet bu sene mezun olucam. Neden böyle oldu ki? Bu sene sinavsiz da seneye dgs sarti yrni mi koyuldu? Bu arada ilginiz için ve zaman ayirip cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim :))Isletme Maliye kamu yönetimi Çeko uluslararası ilişkiler iktisat. Konaklama işletmeciliği. 3.sınıftan başlar. Ama seneye dikey geçiş sınavı ile alacakmis. Orgunde olduğu gibi.
Bu yıl sınavsız. Ama mezun olmamışsiniz henüz.
Bu yıl lisans tamamlama kaldırıldı. Seneye de sınavsız dikey geçiş kalkacak diyorlar.Evet bu sene mezun olucam. Neden böyle oldu ki? Bu sene sinavsiz da seneye dgs sarti yrni mi koyuldu? Bu arada ilginiz için ve zaman ayirip cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim :))
Anladim cnm. Cok tesekkur ederim :))Bu yıl lisans tamamlama kaldırıldı. Seneye de sınavsız dikey geçiş kalkacak diyorlar.