Aöf'de en avantajlı ve güzel bölüm?

nrnkrbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2014
117
3
48
Arkadaşlar baya kararsızım hangi bölümü secıcegım konusunda, sosyal hizmetler düşünüyodum bi süredir ama onun 4 yıllıgı olmadıgını yeni öğrendım ve atamaları yokmuş diye duydum. o yüzden bu bölümden sogudum, başka ne düşünebilirim bilmiyorum bi yardımcı olursanız sosyal hizmetler bölümü veya sosyoloji bölümü hakkında ? ya da okuyan varsa memnun mu iş buldu mu vs

bu yıl bende kayıt yaptıracam ama ben ilahiyat düşünüyorum zaten üni mezunuyum ama kpssde pek şanslı sayılmam bi de bunu deneyecem

bu yıl bende kayıt yaptıracam ama ben ilahiyat düşünüyorum zaten üni mezunuyum ama kpssde pek şanslı sayılmam bi de bunu deneyecem

ilahiyat güzel bi bölüm aslında ama ben istemıyorum acıkcası yani zor geliyo sanırım bana :26:

Sosyal hizmetlerin 4 yıllığı Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF de var. (Sınavla alınıyor)
Erzurum Atatürk AÖF de çocuk gelişimi bölümüne gidebilirsin. Eskişehirdeki aöf den daha iyi , vizeler internet üzerinden oluyor . Ayrıca bütünleme de var.

4 yıllıgı erzurumda mevcut,ygs ile alıyor gidebilirsiniz açıkögretim diye geçiyor,ayrıca 2 yıllık çocuk gelişimide var onada gidebilirsiniz,düz,meslek fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…