Aöf yeni kayıt

melishhe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
939
1
0
34
İzmir
bu sene kayıt olucam arkadaslar.

kayıtlar ne zman?
harc ne zaman yatırıyor?
ve basvuru için ne yapmam gerekiyor

Tr ile surec ayni mi bilmiyorum ama
yurt disindan kaydimi yaptirdim ben 25 eylul son gundu.

Arkadasim bilmiyorum ogrenebildin mi ama konuyla ilgili arastirma yaparken ogrendim
Turkiye de kayitlar yeni baslamis, 24 Eylul itibari ile 16 ekim e kadar suruyormus,
mazareti olanlar icin 20 ekim son gun,
basarilar...

tşk cnm peki harçları kayıttan sonra mı yatıyoruz?

kayıt için napmam gerek?

tşk cnm peki harçları kayıttan sonra mı yatıyoruz?

kayıt için napmam gerek?

sana kayit icin gerekli evraklar gelmedi mi ?

bende yurtdisindayim ,kayit evraklarimiz geldi ve evraklarda yatirmamiz gereken miktar yaziyordu

onu yatirip ,kasa alindi fiisinide evraklara ekleyip ,hepsini tamamlayip yolladik

kayitimiz tamamlandi ama Türkiyede isleyis nasil bilmiyorum canim

Nedense Türkiye nin yardımsever aöf lü hiçbir vatandaşı yardım etme tenezülünde bulunmadıgı için bende bilemiyorum nasıl oluyo

sizde olmasanz :))) tşk ler

canim hangi yolla aöf´ye giricegini bilmedigim icin sana uygun aciklamayi bulup yazamiyorum

sen en iyisi kendi sitesinden ,kendine uygun olanini bul ve oku bu da Eskisehir Anadolu Üniversitesinin adresi : Duyurular - Anadolu Üniversitesi

aöfden kulavuzun gelmiş olması lazım orada gerekli bilgiler yazılı 23eylül-16ekim kayıt tarihi önce internetten kayıt yapıp sonra belgeleri tamamlayıp harcı yatırıp büroya gidip kaydını yapıyorsun

cnm ben suan üniverstie okuyorum
aöf ikinci üniversite olarak basvurcam.
internette baktım 25 ekim 16 kasım mı ne yazıodu basvuru ama herkes eylül ekim dio burda ...
anlamdım gitti..

Tarihler 23 eylul - 16 ekim (kasim falan degil )
mazeretliler icin 20 ekim son tarih.

Bayanlar merhaba.
Ben de tekrar üniversiteye kaydolmayı düşünüyorum bu sene Öss ye girmeye niyetim var.
Türk dili ve edebiyatı olabilir.Bebeğim olduğu için Aöf olacak sanırım yanlız yurt dışında yaşıyorum aöf eğitim sistemi ve sınav dönemleri hakkında bilgim az.
Deneyimleri arkadaşlardan bilgi talebinde bulunuyorum

Canım tarihler şöyle

Planlanan ınternet Başvuru Tarihi
26 Ekim 2009 - 25 Kasım 2009

Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi
26 Ekim 2009 - 20 Kasım 2009

Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi
21 Kasım 2009 - 25 Kasım 2009

Libyana, açıköğretim sistemi hakkında bilgi almak için aşağıdaki adrese girip bakabilirsin.. Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım a.s.

Anadolu Üniversitesi

canim merhaba sanirim libyada yasiyorsun

aöf´nin yurtdisinda sadece 10 bölgede bürolari var merkez büro Almanya / Köln de bulunmaktadir

yazacagim bu ülkelerin birinde olmak zorundasin

Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre, İngiltere, Norveç, Danimarka, Finlandiya gibi avrupa ülkelerinden birinde ikamet etmelisin

Libya ,Afrika ülkesi degil mi ?

Aroracığım ben inceliyorum sık sık siteyi de takip ediyorum burada canlı yayına bağlanıp sizlerden direkt bilgi almak daha güzel olur diye düşündüm tekrar teşekkürler ara ara sorarım ben sizlerekaydirigubbakcemile5

B]Merhaba Zehirciğim evet Libya'da yım şuan ülke değiştirebilme durumumuz var yakın zamanda.
Fakat Aöf de kayıtlı ülkelerden birini düşünmüyoruz zaten.

Türkiyeden sınava girsem o şekilde devam etsem olmuyor mu?
sınavlara da atlar gelirim problem değil.
Ben yurtdışında öğrenim gördüğüm için Türkiye deki sınav ve öğretim sistemi hakkında çok bilgim yok ama takip ederim dediğim gibi.
Forumları da ararım yurt dışında yaşayıp Türkiyede aöf okuyan arkadaşlara rastlayamadım

[/COLOR[/B]

heh işte bu tarihler dimi? biri eylül- ekim dedi

bende ekim-kasım buldum..

sağol cnm valla.

Bu sene dondurmak istiyorum, hiç kayıt yaptırmasak dondurmuş oluyoruz değil mi ekstra bir işlem yapmaya gerek yoktu? CADIARZU

Aroara boyle dedi bende bole buldum.. sen kasım değil diyorsun ama..

26 Ekim 2009 - 25 Kasım 2009

Canım sen 2. üniversite olarak okuyacaksın değil mi? 2. üniversite tarihleri benim yazdığım gibi.. Çünkü ben de başvuracağım o yüzden araştırmıştım tarihleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…