Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk cnm peki harçları kayıttan sonra mı yatıyoruz?
kayıt için napmam gerek?
Bayanlar merhaba.
Ben de tekrar üniversiteye kaydolmayı düşünüyorum bu sene Öss ye girmeye niyetim var.
Türk dili ve edebiyatı olabilir.Bebeğim olduğu için Aöf olacak sanırım yanlız yurt dışında yaşıyorum aöf eğitim sistemi ve sınav dönemleri hakkında bilgim az.
Deneyimleri arkadaşlardan bilgi talebinde bulunuyorum
Bayanlar merhaba.
Ben de tekrar üniversiteye kaydolmayı düşünüyorum bu sene Öss ye girmeye niyetim var.
Türk dili ve edebiyatı olabilir.Bebeğim olduğu için Aöf olacak sanırım yanlız yurt dışında yaşıyorum aöf eğitim sistemi ve sınav dönemleri hakkında bilgim az.
Deneyimleri arkadaşlardan bilgi talebinde bulunuyorum
Libyana, açıköğretim sistemi hakkında bilgi almak için aşağıdaki adrese girip bakabilirsin.. Aklına takılan bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım a.s.
Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.Eğitim hususunda gerçekten hassasım;bu kadar çabuk cevap aldığım için de mutlu oldum teşekkür ediyorum.
Anadolu Üniversitesi
canim merhaba sanirim libyada yasiyorsun
aöf´nin yurtdisinda sadece 10 bölgede bürolari var merkez büro Almanya / Köln de bulunmaktadir
yazacagim bu ülkelerin birinde olmak zorundasin
Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika, Avusturya, İsviçre, İngiltere, Norveç, Danimarka, Finlandiya gibi avrupa ülkelerinden birinde ikamet etmelisin
Libya ,Afrika ülkesi degil mi ?]
Canım tarihler şöyle
Planlanan İnternet Başvuru Tarihi
26 Ekim 2009 - 25 Kasım 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Kayıt Tarihi
26 Ekim 2009 - 20 Kasım 2009
Planlanan AÖF Bürosundan Mazeretli Kayıt Tarihi
21 Kasım 2009 - 25 Kasım 2009
Tarihler 23 eylul - 16 ekim (kasim falan degil )
mazeretliler icin 20 ekim son tarih.
Aroara boyle dedi bende bole buldum.. sen kasım değil diyorsun ama..
26 Ekim 2009 - 25 Kasım 2009