aöf türk dili sosyoloji gibi bölümlerden öğretmen olunamıyormuş iş imkanı nasıl

elif445

anne
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
4.654
6
116
Kütahya
merhaba arkadaşlar ben bu sene aöf tercihetmek istiyorum ama kendim sayısaldan pek anlamadığımdan sosoloji yada felsefe seçmek istiyordum ama bu 2012 yılında formasyon kaldırılmış çoğu kişide hiç okumayın boşa kürek çekiyorsunuz diye yazmış yorumlarda ozaman neden herkes okuyacak ki gereksizse bana yardımedermisiniz lütfen bu konuda...

google'dan arastirabilirsin
sosyolog ne is yapar yazsan epey sayfa cikar
ancak aof olmasi bir dezavantaj olusturacak tabiki...

Arkadaşlar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım.Ben de AOF sosyolojide okuyorum ve 2. sınıfa geçtim.
Okulu başarıyla bitirince tabii ki yüksek lisans yaparak devam etme, KPSS ye girip atanma durumlarımız da var formasyon alınca.
Formasyon her yerde veriliyor, yeter ki not ortalamamız yüksek olsun yani 4 üzerinden 2.5 en az.Bunun dışında aile danışmanlığı sertifikası alınca aile danışmanı olabiliyoruz.Yine dersane, özel okullarda felsefe grubu öğretmenliği yapabiliyoruz.Sanıyorum TDE okuyanlar okul bitmeden bile Türkçe dersi öğretmeni olarak iş bulabiliyorlarmış.
Keşke imkanım olsa da ben de TDE ye geçsem!Çok seviyorum...

o kadar eğitim fakültesi mezunu türkçe öğretmeni açıkta gezerken emin ol TDE de okuyanlara okul bitmeden türkçe öğretmeni olarak iş verirler...

ben de sosyoloji okuyorum kolay bi bölüm geçen sene baya alım oldu zaten yüksek lisans yapmayı düşünüyorum türk dili ve edb. okumayı ben de düşündüm ama zor bi bölüm sonuçta osmanlıca uygurca kırgızca fln var hele de aöf olunca çok zor

ben tük dili ve edebiyat okuyorum 4. sınıfa geçtim okuyanlara verilecekti formasyonn ama şimdii yeniden çıktıı herkese formasyon verilecek yeni giren ve eskiler

Selam kızlar Sosyoloji 4.sınıf öğrencisi oldum bende bu dönem,Allah ın izniyle okul bitince neler yapabiliriz ,siz nerelere başvurmayı nerelerde çalışmayı planlıyorsunuz ?

bende ticaret lisesi mezunuyum ama sayısalı sevmiyorum ama başarısız sayılmam. TDE okumak istiyorum ama iş olanagı varmı formasyon varmı bilmiyorum kimi var diyo kimi kalktı.. TDE okuyanlar bölüm zormu? yoksa kendi alanıma devam edip maliye mi okusam banada bisey soyleyın lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…