Aof Turk Dili Edebiyati okuyanlar

morica

Miniginin @ nnesi
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
453
497
Arkadaşlar ben seneye ikinci üni. Olarak okumak istiyorum sınav gerekli mi kontenjan ve taban puan var mi, okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim şimdiden tesekkurler:KK66:

Arkadaşlar ben seneye ikinci üni. Olarak okumak istiyorum sınav gerekli mi kontenjan ve taban puan var mi, okuyan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim şimdiden tesekkurler:KK66:
Eger lisans mezunu iseniz sınavsız okursunuz. Kayıt zamanı kayıt olursunuz. Önlisans mezunu olanlar önlisansa lisans mezunu olanlar lisans ve Önlisans kayıt olur.

Eger lisans mezunu iseniz sınavsız okursunuz. Kayıt zamanı kayıt olursunuz. Önlisans mezunu olanlar önlisansa lisans mezunu olanlar lisans ve Önlisans kayıt olur.
Lisans mezunuyum tesk.ederim bölüm derslerine şöyle bi baktım da osmanlı turkce si, Orhon türkçesi filan var bunlar biraz zorlar gibi geldi, bunun yanında almanca ve fransızca da zorunlu gorunuyo farklı dönemlerde yanlış mi anladım bu dersler zorunlu mu siz nasıl hallediyosunuz ek kurs vs gerekli olur mu?

Lisans mezunuyum tesk.ederim bölüm derslerine şöyle bi baktım da osmanlı turkce si, Orhon türkçesi filan var bunlar biraz zorlar gibi geldi, bunun yanında almanca ve fransızca da zorunlu gorunuyo farklı dönemlerde yanlış mi anladım bu dersler zorunlu mu siz nasıl hallediyosunuz ek kurs vs gerekli olur mu?
Ingilizce zorunlu lisede ingilizce eğitim gormussunuzdur büyük ihtimalle. Ben işletme okuyorum.
Eylül. Ayı gibi sınavsız kayıt olursunuz.

İngilizce lisede de orgun üni de de gördüm muaf olunuyo mu, fransızca almanca bilmiyorum zorunluysa zor

İngilizce lisede de orgun üni de de gördüm muaf olunuyo mu, fransızca almanca bilmiyorum zorunluysa zor
Ingilizceden muaf olursun. Belge veriyorsun zaten.ingilizce.bilişim teknolojisi.İnkılap Tarihi. Türk Dili bu 4 dersten muaf olunur eğer gördüyseniz.
Fransızca ve Almanca zorunlu degil o dersleri siz gormezsiniz.

Zor bir bölüm. Normal dersler zaten ağır. Hele de Osmanlıca, Orhun ,Uygur Türkçesi baya zor. Osmalicada Arapça temel yoksa baya zorlar. Diğerleri ezberle halledilebilir yine de. Yani bir kere okuyup geçmiş soruları cevaplayim derseniz olmaz. Ha ilk okuyuşta ezberlerseniz bilemem :). İngilizce ve inkılap tarihinden muafim ben. Önceki iki yıllık aof den dolayı.

X