aöf tıbbi laboratuvar teknikleri - laborant ve veteriner sağlık bölümleri için yardım

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
ikinci üni. okumak istiyorum.düz lise mezunuyum.tıbbi laboratuvar teknikleri bölümünü okuyan var mı?meslek lisesi mezunlarını ilk önce alınacakmış düz liseden mezun olup okuyan var mı aranızda.bir diğeride laborant ve veteriner sağlık bölümünü düşünüyorum.bu bölümleri bitirip iş buluna biliyor mu?bazı sitelerde iş bulabilirsiniz diyo bazıları iş yok diyor sizler iş bulabildiniz mi?laborant ve veteriner sağlık hastanelerde çalışma imkanı var mı?

bende aynı durumdayım .. merak ediyorum bölüm okunmalı mı okunsa da atanmak zor olur mu?

Bu bolum zor calistigim alandan biliyorum..atama yapilmiyo devlete girmen cok zor ozel alandaki is imkanida kisitli malesef..sonucta ozel bi laboratuarda 2-3 teknisyen calisiyo bi girende kolay kolay is birakmiyo nerdeyse emekli olana kadar calisiyo, velhasil iyi dusunmek gerekiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…