Hubannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 3.627 2.143 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #1 arkadaslar Sosyoloji 1 . Sınıf ders notlarınız varsa paylasırmısınız lütfen
_Visneliturta_ ... Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 719 352 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #2 Hubannn .!.: arkadaslar Sosyoloji 1 . Sınıf ders notlarınız varsa paylasırmısınız lütfen Genişletmek için tıkla... forumda ders notu paylaşımı yapılıyor mu bilmiyorum ama facebookta her bölümün kendi grubu oluyor. O gruplara göz attınız mı hiç?
Hubannn .!.: arkadaslar Sosyoloji 1 . Sınıf ders notlarınız varsa paylasırmısınız lütfen Genişletmek için tıkla... forumda ders notu paylaşımı yapılıyor mu bilmiyorum ama facebookta her bölümün kendi grubu oluyor. O gruplara göz attınız mı hiç?
Hubannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 3.627 2.143 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #3 _Visneliturta_ .!.: forumda ders notu paylaşımı yapılıyor mu bilmiyorum ama facebookta her bölümün kendi grubu oluyor. O gruplara göz attınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ne sakıncası olabılırkı ders notu paylasımının.. Bu forumun amaclarından bırıde bu olmalı.. Facebook a baktım eksık olanlar mevcut..
_Visneliturta_ .!.: forumda ders notu paylaşımı yapılıyor mu bilmiyorum ama facebookta her bölümün kendi grubu oluyor. O gruplara göz attınız mı hiç? Genişletmek için tıkla... Ne sakıncası olabılırkı ders notu paylasımının.. Bu forumun amaclarından bırıde bu olmalı.. Facebook a baktım eksık olanlar mevcut..
_Visneliturta_ ... Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 719 352 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #4 Hubannn .!.: Ne sakıncası olabılırkı ders notu paylasımının.. Bu forumun amaclarından bırıde bu olmalı.. Facebook a baktım eksık olanlar mevcut.. Genişletmek için tıkla... Sakıncası olur demedim ben yanlış anladınız galiba. Sadece yardımcı olan biri olur mu bu tip yardımlar yapılıyor mu bu sitede bundan habersizim.
Hubannn .!.: Ne sakıncası olabılırkı ders notu paylasımının.. Bu forumun amaclarından bırıde bu olmalı.. Facebook a baktım eksık olanlar mevcut.. Genişletmek için tıkla... Sakıncası olur demedim ben yanlış anladınız galiba. Sadece yardımcı olan biri olur mu bu tip yardımlar yapılıyor mu bu sitede bundan habersizim.
Hubannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 3.627 2.143 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #5 _Visneliturta_ .!.: Sakıncası olur demedim ben yanlış anladınız galiba. Sadece yardımcı olan biri olur mu bu tip yardımlar yapılıyor mu bu sitede bundan habersizim. Genişletmek için tıkla... :) o halde beklıcez bakalım fıkır sahıbı olanlar varmı
_Visneliturta_ .!.: Sakıncası olur demedim ben yanlış anladınız galiba. Sadece yardımcı olan biri olur mu bu tip yardımlar yapılıyor mu bu sitede bundan habersizim. Genişletmek için tıkla... :) o halde beklıcez bakalım fıkır sahıbı olanlar varmı
_Visneliturta_ ... Kayıtlı Üye 9 Aralık 2014 719 352 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #6 Hubannn .!.: :) o halde beklıcez bakalım fıkır sahıbı olanlar varmı Genişletmek için tıkla... umarım yardım eden birisi olur. derslerinizde başarılar :)
Hubannn .!.: :) o halde beklıcez bakalım fıkır sahıbı olanlar varmı Genişletmek için tıkla... umarım yardım eden birisi olur. derslerinizde başarılar :)
Hubannn Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 3.627 2.143 27 Ekim 2015 Konu Sahibi Hubannn #7 _Visneliturta_ .!.: umarım yardım eden birisi olur. derslerinizde başarılar :) Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederım :)
_Visneliturta_ .!.: umarım yardım eden birisi olur. derslerinizde başarılar :) Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederım :)