aöf sonuçları bekleme topici

Valla helal olsun...tebrik ederim.İnşallah bu zekayı rabbim banada verir :çok üzgünüm:

sonuclarını öğrenen arkadaslar her seferinde çıkıp yeni giriş mi yapıyorsunuz
yoksa sayfayımı yeniliyorsunuz
ayy herbişeyi denedim olmuyo yaaaaaaaaaa

4 dersten bute gırdım 4undende kalmışm yaffffff...çalışmayınca ne beklediysem zatenfisfisfis
başarılı olan arkadaşlarımı tebrik ediorm ben bir yıl daha işletme 3 üm herhalde
alttan 4 ders verecek değiller ya...

T.C nonuzu özelden atarsınız notlarınızı gönderirim kızlar size ben nedense çok rahat giriyorum hatta bütün arkadaşlarıma baktım :lepi:

ayy saolun kızlarr topiktee gördüüm baktım sonuçlara 4e geçtiiim tüm sınavlara hiç çalışmadan girmiştiim geçmişim tek dersim kalmış çok sevindiiim yuppiiiii sositososito hihoyyyt

hiyuuuuuuuuu yuppiiiiiiii 2. sınıfa geçmişim tek dersten sorumlu olarak genel işletmeden kalmısım olsun

yaa bi tek ben mi açamıyorum :sinifsinif:
valla bende giirp sonuç öğrenenleri tebrik ediyorum
hem firefox'dan hem internet exp.dan giriyorum açmıyor
dediğin yerden giriyorum meralcim bende

biraz daha deniyim ufffffff
:sinifsinif:

ben önceden şifre koymustum web hizmetleri kısmından deniyorum şifreli olduğu için
acaba ondanmı girmiyor

ben ılk acısımda gırdım ,sız nasıl gıremıyorsunuz kı..

yardım edebılırım bende ısteyen olursa.

çok acaip şifremi giriyorum 2 kere açtı sayfayı,dönem notlarına tıkladığımda açmadı

ajikal şifreli olduğu için bizimkisi böyle oluyo evet.
erkek arkadasımın tc sinden girdim açtı notları açıklanmış
benim girişimde açıldı ama notlarım henüz yazmıyor boş

şifreli girişlerde daha geç görünüyomuş notlar arkadasım söyledi şimdi:S
beklicez biraz

bende ilk girişimde bakabildim kızlar
ama bnm de şifreli değil tc ile

ajikal benim çıkmam lazım canım sen öğrendiğinde bana bi ziyaretçi mesajı atar mısın
ben biraz zaman geçince yeniden bakarım
ayyyy inş. geçmişizdir ALLAH'IM yaaaaa :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…