• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aöf sınvlarındn acaip tırsıyrm:(tecrübeli arkadaşlr sınavlr hakkında bilgi verin ltfn

egemn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
2.579
229
363
İstanbul
merhaba arkadaşlar;
ben aöf sınavlarından nedense çok tırsıyorum.büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1.sınıfım.zaten 2 yıllık bi bölüm biliyosunuz.sınav soruları nasıldır,kolay mıdır,zor mudur? geçmiş yılların sorularından çok çıkıyomuş aöf de doğru mudur? bide nasıl geçilir? her dersten kaç soru çıkar? kaç tane doğru olunca geçilir?bir de mesela 2-3 nisanda arasınavlara giricez ya,finallere 1-1,5 ay falan kalıyo bu süre zarfında finallere nasıl hazırlanıyosunuz,yetiştirebiliyo musunuz? her türlü tecrübelerinizi anlatın lütfen

merhaba arkadaşlar;
ben aöf sınavlarından nedense çok tırsıyorum.büro yönetimi ve yönetici asistanlığı 1.sınıfım.zaten 2 yıllık bi bölüm biliyosunuz.sınav soruları nasıldır,kolay mıdır,zor mudur? geçmiş yılların sorularından çok çıkıyomuş aöf de doğru mudur? bide nasıl geçilir? her dersten kaç soru çıkar? kaç tane doğru olunca geçilir?bir de mesela 2-3 nisanda arasınavlara giricez ya,finallere 1-1,5 ay falan kalıyo bu süre zarfında finallere nasıl hazırlanıyosunuz,yetiştirebiliyo musunuz? her türlü tecrübelerinizi anlatın lütfen

canım bi defa şu karamsarlıgı at üzerinden... sen yardımcı kitaplarını almıssındır kesin.güzelce konuları çalış ve arkasına bolcana soru çöz.. evet çıkmış sorular çıkıyor ama dersine görede degişiyor. birde eskisi gibi çıkmış sorulara çok güvenmemek lazım. bazen ters köşe yapıyorlar... vize-final aralıgında da zaten final konularına agırlık verıceksın vizeyi şöle bir gözden geçirirsin.. sıkma kendini.. çalış kendine güven.. başarılar...

çok teşekkürler sağol arkadaşım:) konular bitti soru çözmeye başladım,gayet ii gidio şuan..soru çözmeye başlayınca,sorularla tanışınca biraz rahatladım:) allah hepimizin yardımcısı olsun,inşallah hepimiz başarılı oluruz sınavlarmızda:)

çok teşekkürler sağol arkadaşım:) konular bitti soru çözmeye başladım,gayet ii gidio şuan..soru çözmeye başlayınca,sorularla tanışınca biraz rahatladım:) allah hepimizin yardımcısı olsun,inşallah hepimiz başarılı oluruz sınavlarmızda:)

rica ederim canım... aferin bak çalışınca oluyor demek :)

ben rahatladım 2010 işletme mezunuyum.. darısı tüm arkadaşlara..

hadi hadi çalış devam et :)

Back