How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Aöf sınıf geçme sorunsalı :( Yardım edin kafam çok karışık ne yapacağım ?

lal6767

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
246
0
46
Artvin
Arkadaşlar merhaba,

Ben bu sene aöfye başladım ailemin ve kendi isteğimle tercihlerimde aöfyide yazdım adalet 1.sınıfa kayıt oldum bu bölümle ilgili inanılmaz hayallerim,hedeflerim var :(:( Çok uzatmayacağım şuan itibariyle 5 dersim zayıf gelecek gibi bunlarda en önemli dersler zaten..Ortalamamda tutmayacak büyük ihtimalle bizim bölüm dönemlik kredili sisteme geçmiş bu sene 2.00 ortalamayı tutturamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı verilir yazıyordu aöfnin sitesinde bu ne demek bilmiyorum ,
Ayrıca araştırdığım kadarıyla zayıf dersleri seneye veriliyor güz döneminden 2 dersten geçemediniz bu durumda seneye güz döneminde bu dersten sınava giriyorsunuz yine büt yok yani.Ders almanında bi sınırı var 5 tane dersi alamam sanırım sınıfta kalma yok diyorlar..dersten kalma var diyorlar ve ben kafayı yemek üzereyim.Çok karmaşık bi sistemin içindeyim ve inanılmaz üzgünüm :( Ne yapmamı önerirsiniz ? Bildiğiniz birşeyler varsa paylaşır mısınız ?

- 2013te bitiyordu normalde okul ama seneye veremezsem o dersleri ki vermem çok zor olacak dönemim uzayacak ben 2014de yapılan kpssye girmek istiyorum :( Bu stresle ondanda istediğim verimi alamayacağım sanırım :/
- Birde 2.dönem için kursa gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum ailem pek sıcak bakmıyor gibi yani maddi yönden en fazla 2 dersten gidebilirim belki bilemiyorum,kursa gidemezsem nasıl bi çalışma tarzı geliştirmem gerekir.Benim çalışma tarzım konuları okuyup özet çıkarmak,kitap üstüne küçük notlar almak önemli yerleri fosforlu kalemle çizip göze batmasını kolaylaştırmak,ünite sonu sorularını çözmek,çıkmış soruları ezberlemek çalışmak,murat yayınlarından çalışmak..Aynen böyle yaptım final döneminde ama sonuç hüsran :( çünkü vize notlarım çok düşüktü... yetiştiremiyorum dersleri çok zorlanıyorum :(

canım akademik yetersizlik uyarısı alınca diğer dönemdeki notların ortlaması 2nin üstünde olursa akademik yeterszlk uyarısı aldığn dersleri geçersin.. ama altında olrsa sonradan tekrardan görmek zorundasın diye biliyorum

canım akademik yetersizlik uyarısı alınca diğer dönemdeki notların ortlaması 2nin üstünde olursa akademik yeterszlk uyarısı aldığn dersleri geçersin.. ama altında olrsa sonradan tekrardan görmek zorundasın diye biliyorum

Yani bahar dönemindeki not ortalamamın 2.00nin üzerinde olması şart gibi birşey :/

Yani bahar dönemindeki not ortalamamın 2.00nin üzerinde olması şart gibi birşey :/

evt canım 2 veya üstünde tutarsan akademk uyarı aldğn dersleri otamatk geççen.. ben öyle biliyorum canım.. çok zor oldu aöf öncesinde okuyanlar beleşten okdu hep :)

evt canım 2 veya üstünde tutarsan akademk uyarı aldğn dersleri otamatk geççen.. ben öyle biliyorum canım.. çok zor oldu aöf öncesinde okuyanlar beleşten okdu hep :)

Teşekkür ederim güz dönemini geçmek için bahar dönemi not ortalamasına bağlı doğru mu anladım.Bahar dönemimim 2.00 nin üstünde olması gerekir. Teşekkür ederim.

Back