AOF SINAVLARINA CALISMAYA BASLADINIZ MI KIZLAR sınavımız 25-26 OCAK

Almirena

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
106
8
118
İstanbul
bu sınavda kıtablardakı unıtelerın tumunden sorumluyuz halıyle kafalarımız karman çorman olucak nasıl bır yol ızlıyorsunuz calısırken paylasım yapalım calısma kaynaklarımız nedır ve okulun verdıgı kıtaplar cok ayrıntılı gelıyor bana en kısa surede en verımlı calısmayı nasıl yapabılırız ??

valla ben sadece okulun verdiği kitaplardan çalışıyorum.çalışıyorum derken sadece okuyup anlamaya çalışıyorum.vizelerde de zaten o arkadaki sorulardan çıktı gibime geliyor.başka kitap alsam da çözebileceğimden hiç emin değilim,hem de önermiyorlar bu yeni sistemde.cümlesi cümlesine kitaptan çıkıyor.bence de sıkıntı ya,zaten çalışıyorum,öğle araları 45 dk okuyorum okuyabilirsem,soruları çözüyorum,akşam falan da evlilik durumlarından hiç bir şeye vakit bulamıyorum.Allah yardımcımız olsun.

bir de bu sınav sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı?ona göre biraz da motive olurduk...

bende başladım final için çalışmalara 2 kitap bitirdim şimdiden, kitabı anlayıncaya kadar okuyup notlar alıyorum bi kağıda, sonra da 1999 yılından taa bu yıla kadar çıkmış soruları çözüyorum beynime yerleşiyo.ama ikinci dönem murat yayınlarını da alcam daha basite ve sade konu anlatımları varmış üstelik onda da son yılların çıımış soruları varmış ve örnek çözümlü soruları dur bakalım. sonuçlarıda yılbaşından önce açıklayacaklarmış pazartesi-salı muhtemelen. allah yardımcımız olsn.. daha yeniyim ben 1.sınıftayım muhasebe bölümü. sen???

tebrik ediyorum valla,ben işletme 3 üm.çıkmış soruları netten indirip çözdüm vizede de benim vaktim olamıyor maalesef ya.çalışıyorum,işte yoruluyorum,evde yoruluyorum,..sonuçları da çok uzattılar bence pür merak onu bekliyoruz.sağolasın,kolaylıklar diliyorum hepimize...

sonuçların nasıl geldii?? ben 7 dersten girdim, çok şükür hepsini verdim.. ya birde şeyi soracaktım. finaller zor oluyo mu yoksa sözel ağırlıklı mı soruyorlar ve vize konularından en fazla kaç soru geliyo?? yardımcı olur musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…