aöf sınavı anket

aöf sınavına nasıl hazırlandınız?

• Ankete Katılan
    48
  • Anket Kapalı .
oncelıkle her gun az az calısmak onemlı ..ben nıyeyse ılk sende sonra bu sekılde yapamadım

Son düzenleme:
yardımcı kıtap en ıyısı konuları calısmak ve ogrenmek gecmıs yıl sorularına tamamen guvenıp calısmamak hata olur

büronun verdiği kitaplardan hergün en en kötü 2 ünite bakıp
ardından murat yayınlarının soru bankası dan soru çözümü
ve murat yayınlarının her sınavdan önce dağıtılan çalışma sorularını çözerek hazırlanıyorum

büronun verdiği kitaplar çok ayrıntı ve gereksiz bence
bende yardımcı kitapdan çalışıyrm..

bende yardımcı kitaplara çalışıyorum artık aöf verdiği kitaplar insanı soğutuyor derslerden...

girdim sınava sadece perşembe cuma hazırlandom ondada sadece geçmiş yılların sorularını ezberledim şimdilik en düşük notum 90 bakalım hayırlısı ..

Ben yardımcı kitapta aldım ama pek oradan çalışmadım
Daha çok aklıma takılan yerleri kitaptan baktım anlamaya çalıştım
Geçmiş yılların sorularını çözdüm hep

girdim sınava sadece perşembe cuma hazırlandom ondada sadece geçmiş yılların sorularını ezberledim şimdilik en düşük notum 90 bakalım hayırlısı ..

hönk nasıl ya! millet okadar çalışıyor gecemıyor. sen 90 mı aldın.bölümün neydi senin?

murat yayıncılığı kitaplarından çalıştım ve cıkmıs soruları yaladım yuttum. ayrıca imkanı olanlar aöf nın sıtesınd ekı ders anlatımlaırna baksın ordada özet halınde anlatılıyor. yararlı oldu bana. ben bi dersi ordan çalıştım 70 aldım o dersten

ben internetten çıkmış sorular,denemeler indirip yazıcıdan çıkarttım öyle çalıştım.tabi ilk önce konu çalıştım.sonra egem,murat yayınlarından çözdüm.sınava 1 hafta kala daha önce çıkmış soruları ezberledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…