• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aöf sınav sonuçları?

Ayy çok teşekkür ederim. İnternette net bir bilgi yok bekle bekle bir hal oldum. Kaç kere girdim çıktım yok. İnşalah açıklarlar bugün.

bürolar ve öğrenci bilgilendirme sistemi falan arandı. Hatta ben bile aradım gün içinde acıklanacak dediler. Artık doğru mu yoksa sallıyorlarmı bilinmez tabi. :47: içim şişti vallahi yaa günlerdir sonucları bekliyorum of :57:

bürolar ve öğrenci bilgilendirme sistemi falan arandı. Hatta ben bile aradım gün içinde acıklanacak dediler. Artık doğru mu yoksa sallıyorlarmı bilinmez tabi. :47: içim şişti vallahi yaa günlerdir sonucları bekliyorum of :57:

Şimdi bize bugun acıklanacak diyenleri arayip saydırmak var yaa, onu arıyorlar resmen bizimle alay ediyorlar yaa, Allah kahretsin bunları........... :47:

Offf içim şişti valla sabahın köründen beri kaç kez girdim çıktım haddi hesabı yok. Bugün açıklanmayacak sanırım.

laf olsun torba dolsun diye söylüyorlar sanırım baksana saat kaç olmuş sonuçlar yok. :47:

O kadar harç alıyorlar ama doğru düzgün bir sistem oturtamadılar nerde görülmüş bu kadar uzun sonuç açıklandığı? İnsanların içini bayıyorlar. Tamam hadi 20 gün sonra açıklıyorsunuz da bari bir tarih verin insanlar belirsizlik içinde beklemesin. Tarihi bilsin girsin baksın ama yok illa kahredecekler.

ya bu saat olmuş hala bişey yok herhalde bugün açıklanmaz
ama gerçektende çok sallıyolar sınavdan kaç gün olduk çıkalı çok merak ediyoruz.
sınavda cevapları almayada izin vermiyolar öl meraktan artık ne zaman açıklarlarsa onları bekle dur:47::47:

Bugün 22 gün oluyor. Bugün için ümidi kestim artık yarına kaldı sanırsam ama yaptıkları büyük terbiyesizlik!

sınav sonuçları açıklandı ama bir şey anlamdım ya:26:
harf notu yok site çöktü galiba

Back